Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Κινητό τηλέφωνο ''κοινωνικής δικτύωσης''

Tις δύο εκδόσεις του κινητού τηλεφώνου Kin παρουσίασε τη Δευτέρα η Microsoft, το οποίο θα κινείται στις «παρυφές» της αγοράς των smartphone, έξι μήνες πριν τη «μεγάλη της επίθεση» του νέου της λογισμικού για κινητά τηλέφωνα.

Τα Kin Οne και Kin Two χαρακτηρίζονται τηλέφωνα «κοινωνικής δικτύωσης, καθώς θα ενώνουν αυτόματα τη ροή των Facebook, MySpace και Twitter. Και οι δύο εκδόσεις έχουν οθόνη αφής, πληκτρολόγιο slide και φωτογραφική μηχανή, ενώ το Κin Τwo έχει μεγαλύτερη οθόνη, περισσότερη μνήμη και δυνατότητα καταγραφής βίντεο υψηλής ευκρίνειας.
Η Microsoft στοχεύει στα χαμηλότερα «επίπεδα» της αγοράς των smartphone με τα Kin στην οποία κυριαρχούν οι Αpple και Research in Motion, και ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό που χρησιμοποίει τα δίκτυα «κοινωνικής δικτύωσης». Οι δύο συσκευές θα διατεθούν το Μάιο στην αμερικανική αγορά και το φθινόπωρο στην Ευρώπη.
Σχεδόν τα πάντα στα δύο κινητά τηλέφωνα της Microsoft θα αποθηκεύονται στο ψηφιακό και διαδικτυακό «νεφέλωμα», όντας προσβάσιμα από τον χρήστη μέσω οποιουδήποτε διακομιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...