Τρίτη, 6 Απριλίου 2010

Στην Πράγα οι υπογραφές για την συνθήκη START


Η νέα συνθήκη START για τη μείωση των πυρηνικών οπλοστασίων ΗΠΑ και Ρωσίας, θα υπογραφεί από τους προέδρους Ομπάμα και Μεντβέντεφ το μεσημέρι της Πέμπτης στο Κάστρο της Πράγας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Τσεχίας, CTK।

Η νέα συνθήκη START για τη μείωση των πυρηνικών οπλοστασίων ΗΠΑ και Ρωσίας, θα υπογραφεί από τους προέδρους Μπαράκ Ομπάμα και Ντμίτρι Μεντβέντεφ το μεσημέρι της Πέμπτης στο Κάστρο της Πράγας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της Τσεχίας, CTK, επικαλούμενο «διπλωματική πηγή».

Το πρόγραμμα της επόμενης αμερικανο-ρωσικής συνάντησης κορυφής αποφασίστηκε το Σαββατοκύριακο και θα ανακοινωθεί επισήμως τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με το CTK, της υπογραφής της συμφωνίας θα προηγηθούν συνομιλίες των δυο ηγετών για διάφορα θέματα.

Ο Μεντβέντεφ αναμένεται στην Πράγα την Τετάρτη και το ίδιο βράδυ θα έχει συνομιλίες με τον Τσέχο ομόλογό του Βάτσλαβ Κλάους.

Ο Ομπάμα θα έχει συναντήσεις το βράδυ της Πέμπτης με έντεκα ηγέτες της κεντρικής και της ανατολικής Ευρώπης, ενώ πριν αναχωρήσει για την Ουάσινγκτον την Παρασκευή το πρωί, θα έχει συνομιλίες με τον Βάτσλαβ Κλάους.

από τη σελίδα http://news.gr.msn.com/
πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...