Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Η Ρωσία πρέπει να καταστεί ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στο τομέα της πληροφορικής τεχνολογίας


Η Ρωσία πρέπει να καταστεί ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο της πληροφορικής τεχνολογίας, ο Πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε στην επιτροπή για τον εκσυγχρονισμό και την τεχνολογική ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας. Ο πρόεδρος είπε επίσης ότι ήταν ικανοποιημένος με την εισαγωγή των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων της νέας γενιάς στη Ρωσία.



"Δεν έχουμε να εφεύρουν ένα ξύλινο ποδήλατο στον τομέα των προτύπων επικοινωνίας. Αλλά αν η Ρωσία θα μπορούσε να καταστεί πρωτοπόρος στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής, θα ήταν καλό. Είναι πολύ πιο ευχάριστο όταν ο κόσμος ζει για τις προδιαγραφές σας, από ό, τι όταν θα πρέπει να προσαρμοστούν σε κάποιου άλλου πρότυπα », είπε. επίσης ότι η λύση αυτών των σύνθετων προβλημάτων, όπως οι επιχειρήσεις διάσωσης, η αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας και το έργο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης εξαρτάται από την ανάπτυξη των τεχνολογιών της πληροφορίας.

"Το συνολικό εισόδημα που 3G συστήματα επικοινωνιών που μπορούν να δώσουν σήμερα μπορεί να φτάσει τον αριθμό των 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων", δήλωσε ο Μεντβέντεφ.


από τη σελίδα pravda




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...