Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Συναντήσεις Δημάρχου Μαρμαρίου

Συνεχίζεται με έντονο ρυθμό ο διάλογος του Δήμαρχου Μανώλη με πολίτες, συλλόγους και παραγωγικούς φορείς!

Επαφές με συλλόγους, παραγωγικούς φορείς και πολίτες είχε ο Δήμαρχος Μαρμαρίου και υποψήφιος Δήμαρχος του Νέου Δήμου Καρύστου Νίκος Μανώλης.



Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου συνάντησε και συζήτησε σε εγκάρδιο κλίμα με το σύλλογο εθελοντών δυνάμεων δασοπυρόσβεσης στα Στύρα. Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου συνάντησε το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου. Τόνισε τη σημασία του αθλητισμού τόσο ως διέξοδος για τα παιδιά όσο και ως ένα σημαντικό εργαλείο για την ευρύτερη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Το γεγονός όπως είπε ότι ‘στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Δημοτών Καρυστίας συμμετέχουν ο τέως Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου κος Δημητρίου, ο Αντιπρόεδρος κος Δρόσος, αλλά και πολλοί αθλητές μόνο τυχαίο δεν είναι’. Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου συναντήθηκε με το Σύλλογο Λατόμων. Ως ιδιοκτήτης λατομείου και ο ίδιος αναφέρθηκε στα προβλήματα του κλάδου που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά την επαναλειτουργία των λατομείων αναγνωρίστηκε από όλους ο συνεχής και αδιάκοπος αγώνας που δίνει όλα αυτά τα χρόνια. Το συγκεκριμένο θέμα διευθετήθηκε κατόπιν έντονων πιέσεων και μεθοδευμένων δράσεων τόσο από την πλευρά του συλλόγου όσο και από την πλευρά του Δημάρχου.

Επίσης, συνάντηση πραγματοποίησε και με το Μουσικό Δίαυλο Καρύστου και την προσεχή εβδομάδα θα συναντηθεί και με τη Μουσική Σχολή Καρύστου.

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους συνταξιούχους του Εμπορικού Ναυτικού.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου συναντάει το Σύλλογο Γυναικών Μαρμαρίου, του οποίου η Δημαρχία έχει αναλάβει την πληρωμή του ενοικίου στέγασης.

Τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με Αθλητικούς Ομίλους της περιοχής Μαρμαρίου – Καρύστου. Επίσης, έχει προγραμματιστεί εθιμοτυπική επίσκεψη στις δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής.



Γραφείο Τύπου

Η  επιστολή εστάλη από τον Δήμο Μαρμαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...