Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ποιά είναι τα σημαντικότερα προβλήματα στο Κάβο Ντόρο?

Το blog kavodoros είναι σελίδα που φτιάχτηκε πρωτίστως για να αναφέρει άγνωστες πτυχές μιας συγκεκριμένης περιοχής της νότιας Εύβοιας και το οποίο μέσα σε μερικούς μήνες έγινε η αιτία να αναδειχθεί η περιοχή σε ολόκληρη τη χώρα και όχι μόνο.

Πάνω απ όλα όμως είναι μια σελίδα που στηρίζεται και δημιουργήθηκε για να συμμετέχουν όλοι όσοι κατάγονται ή έχουν επισκεφτεί τη περιοχή του Κάβο Ντόρου. Είναι γεγονός ότι το συγκεκριμένο blog δεν αναφέρθηκε  στα προβλήματα της περιοχής, τα οποία υπάρχουν και αποτελούν μια πραγματικότητα και αφορά κυρίως την καθημερινότητα των κατοίκων που ζούν εκεί.


Έτσι λοιπών το blog αποφάσισε να ζητήσει από όλους τους αναγνώστες και κυρίως όσων κατάγονται ή έχουν επισκεφτεί τη περιοχή του Κάβο Ντόρου, να στείλουν είτε με e-mail (επώνυμα ή ανώνυμα) ή γράφοντας απλά  στο τοίχο της σχετικής ομάδας στο facebook ποια θεωρούν σημαντικότερα προβλήματα στην περιοχή και επίσης τι θα ήθελαν να γίνει, στην συνέχεια θα αναρτηθεί σχετική δημοσκόπηση, όπου θα συμμετάσχουν όλοι οι αναγνώστες, τα αποτελέσματα της οποίας  θα αναρτηθούν στο blog και το  αντίγραφο της θα σταλεί στο νέο Δήμαρχο Καρύστου.
Το blog στο συγκεκριμένο θέμα θα λειτουργήσει ως μεσάζων, με την έννοια ότι οι απόψεις είναι των αναγνωστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...