Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Οδικό δίκτυο Κάβο Ντόρου (πληροφορίες)


Παρακάτω παρατίθονται πληροφορίες για το οδικό δίκτυο του Κάβο Ντόρου.
Από την τοποθεσία "τσολιάς" έως το χωριό Πλατανιστός  καθώς και στο χωριό Αντιά (έως τις ανεμογεννήτριες) ο δρόμος είναι άσφαλτος.(συνολική απόσταση από "τσολιά" περίπου 19χλμ)

Κομητο-Καψούρι


Από την περιοχή Αντιά έως τα χωριά στο εσωτερικό του ακρωτηρίου του Κάβο Ντόρου το μεγαλύτερο μέρος είναι χωματόδρομος-με εξαίρεση μια απόσταση 3,6χλμ περίπου- από το χωριό Κόμητο έως στην περιοχή Καψούρι.





Ευαγγελισμός
Το χωριό Ευαγγελισμός ή Δράμεσι συνδέεται με δρόμο από το χωριό Κόμητο και ανατολικά με δρόμο μεταξύ της οδικής αρτηρίας Κομήτου -Καψουρίου (μια απόσταση, του κεντρικού σημείου, 9 χλμ συνολικά) ο οποίος είναι χωματόδρομος.
Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής στο κεντρικό και ανατολικό τμήμα της περιοχής του Κάβο Ντόρου πρόκειται για χωματόδρομο  ενώ άσφαλτος παρουσιάζεται μεμονωμένα, στο εσωτερικό των οικισμών (Καψούρι, Θύμι, Ζαχαριά, Αμυγδαλιά,Πρινιά και Σχίζαλη).


Καστρί
Επίσης η διαδρομή από την τοποθεσία "τσολιάς" έως τον οικισμό Καστρί -6,8χλμ περίπου-καθώς και η διαδρομή μεταξύ Καστριού και Ποτάμι (7,5χλμ περίπου) είναι χωματόδρομος. Το ίδιο ισχύει και για την περιοχή Λιβάδι.Επίσης και η διαδρομή από το χωριό Πλατανιστό έως το Ποτάμι είναι χωματόδρομος.
σημ. με πορτοκαλί χρώμα είναι χωματόδρομος, με μώβ άσφαλτο




Για το πάραπάνω άρθρο χρησιμοποιήθηκαν ως εργαλέια το google earth
η σελίδα apostaseis.gr
αεροφωτογραφίες από το κτηματολόγιο
καθώς επίσης και πληροφορίες από αναγνώστρια.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...