Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Επίσκεψη του προεδρείου του συλλόγου «ΚΑΒΟΝΤΟΡΟΥ ΓΗ» στα χωριά του Καφηρέα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΚΑΒΟΝΤΟΡΟΥ ΓΗ»
ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΗΡΕΑ

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μελών της προσωρινής Διοίκησης του Συλλόγου: Κώστα Καλλιανιώτη, Μαρίας Γκάγκωση, Βαγγέλη Μαστροδήμα και Δημήτρη Πολίτη, στα χωριά: Αντιά, Κόμητο, Καψούρι, Θύμι, Πρινιά.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των κατοίκων για τις εξελίξεις στο θέμα του ιδιοκτησιακού.
Το ενδιαφέρον των κατοίκων για το πρόβλημα, ήταν έντονο και η πρόθεσή τους απόλυτα ξεκάθαρη στην κατεύθυνση της διασφάλισης των νόμιμων ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων τους και στην άρνηση να δεχτούν μεθοδεύσεις που θα προσβάλουν τη Συνταγματική νομιμότητα και θα πλήττουν τα συμφέροντα του τόπου.
Κοινή διαπίστωση όλων, ήταν ότι ο Καβοντόρος δεν θα επιτρέψει πια την κακοδιαχείριση και κατασπατάληση του φυσικού του πλούτου.
Φτάνει πια η υποβάθμιση και υποτίμηση της περιοχής και δεν θα επιτραπεί πλέον σε αυτόκλητους «προστάτες», να αποφασίζουν για την τύχη του τόπου και των κατοίκων.
Η υπόθεση της ιδιοκτησίας στον καβοντόρο είναι θέμα της περιοχής και δε θα δοθεί σε κανένα η δυνατότητα να «παίξει» με την τύχη των κατοίκων και της περιουσίας τους.
Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, το Προεδρείο του Συλλόγου, έκανε ενημερωτικές επαφές στην Κάρυστο, καθώς και σύσκεψη για την οργάνωση των επόμενων κινήσεων, στη μάχη επίλυσης του ζητήματος προς όφελος των ιδιοκτητών.

Προσωρινή Διοίκηση του Συλλόγου «ΚΑΒΟΝΤΟΡΟΥ ΓΗ»


Κώστας Καλλιανιώτης
Πρόεδρος

Η επιστολή εστάλη από αναγνώστη και δημοσιεύεται αυτούσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...