Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Blog με θέματα τεχνολογίας

θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το το τεχνολογικό blog, "Η Τεχνολογία σήμερα" (http://itexnologiasimera.blogspot.com) ξανά-ξεκινά την λειτουργία του. Το blog αυτό τους τελευταίους μήνες ήταν ανενεργό. Αποφασίσαμε όμως να το ξανα-ξεκινήσουμε και να αρχίσουμε πάλι τη δουλειά σε αυτό.

Όταν όμως πήραμε αυτή την απόφαση σκεφτήκαμε το εξής. Υπάρχουν ήδη εκατοντάδες, ή ακόμα και χιλιάδες ελληνικά sites που ασχολούνται με την τεχνολογία. Ένα ακόμη "παρόμοιο" blog θα ήταν βαρετό και πολύ δύσκολο να προσελκύσει πολλούς αναγνώστες. Μετά σκεφτήκαμε και την έλλειψη χρόνου που έχουν οι περισσότεροι. Σπάνια κάποιος έχει τον χρόνο να επισκεφθεί όλα τα blogs που τον ενδιαφέρουν και να διαβάσει όλα τα άρθρα. Μέχρι να βρει βασικά τα άρθρα που πραγματικά τον ενδιαφέρουν δεν θα έχει άλλο χρόνο στην διάθεσή του.

Έτσι είπαμε εμείς να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Αντί για εκτενή άρθρα με αναλύσεις επί αναλύσεων κάθε μέρα θα ανεβάζουμε μια ανάρτηση με τις κυριότερες τεχνολογικές ειδήσεις επιγραμματικά. Ακόμη θα "σκανάρουμε" το διαδίκτυο και θα βρίσκουμε τα πιο αξιόλογα άρθρα για να τα διαβάζετε εσείς. Δεν είμαστε ένα news aggregator, είμαστε ένα site που θα μπορείτε κάθε μέρα σε λιγότερο από 2 λέπτα να διαβάζετε τι συμβαίνει στον χώρο της τεχνολογίας και αν έχετε περισσότερο χρόνο να διαβάζετε και ενδιαφέροντα άρθρα από άλλα sites.

Μπορείτε να αναδημοσιεύετε τις αναρτήσεις μας όποτε θέλετε αρκεί βέβαια να έχει back link όπως γίνεται συνήθως.

Επειδή είμαστε όμως Τεχνολογικό Blog κάναμε και κάτι ακόμα για να διευκολύνουμε την επικοινωνία σε αυτή την κοινότητα. Δημιουργήσαμε ένα google group(private) όπου θα εγγραφούν μόνο όσοι θέλουν και έτσι το μόνο που θα χρειάζεται να κάνετε για να στείλετε ένα e-mail σε όλη την ομάδα των ελλήνων bloggers σας θα είναι ενα στείλετε το e-mail στην εξής διεύθυνση: grbloggers@googlegroups.com.  Έτσι γλιτώνετε την φασαρία να προσθέσετε Bcc και θα μπορούν να λαμβάνουν πιο εύκολα τα μηνύματα σας οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Το μόνο που έχετε κάνετε είναι να πάτε σε αυτή την σελίδα(http://groups.google.com/group/grbloggers) και να ζητήσετε να γίνεται μέλη ή να μας ενημερώσετε και θα σας προσθέσουμε εμείς. Θα έχετε την δυνατότητα να επιλέγετε πόσες φορές θα λαμβάνετε e-mail την ημέρα, κλπ. Ακόμη όλα τα μηνύματα θα αποθηκεύονται αυτόματα στο group, αλλά τα μηνύματα θα μπορούν να τα δουν μόνο τα μέλη, γιατί όπως ξανα είπαμε είναι ιδιωτικό.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. Ότι απορίες έχετε είμαστε στην διάθεση σάς.

Η ομάδα του,
http://itexnologiasimera.blogspot.com

Η επιστολή εστάλη από blogger και δημοσιεύεται αυτούσια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...