Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Εξυπηρέτηση κατοίκων του Δήμου Καρύστου από τα κατά τόπους τοπικά γραφεία

Με απόφαση του Δήμου Καρύστου, η οποία λήφθηκε στις 11/01/2011 και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα  διαύγεια αναφέρεται ο ορισμός υπαλλήλων του Δήμου για γραμματειακή εξυπηρέτηση των συμβουλίων της Δημ. Κοινότητας και των τοπικών κοινοτήτων και των εκπροσώπων των τοπικών κοινοτήτων.


Όσο αφορά την εξυπηρέτηση των κατοίκων, στο διευρυμένο πλέον Δήμο Καρύστου, της εκάστοτε τοπικής κοινότητας οι υπάλληλοι του Δήμου καθώς και οι ημέρες στις οποίες θα βρίσκονται στα κατά τόπους δημοτικά ή κοινοτικά καταστήματα έχουν ως εξής 

  • Οι κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ και ΣΤΥΡΩΝ θα εξυπηρετούνται από τα αντίστοιχα τοπικά γραφεία ( κτίρια των πρώην Δημαρχείων ) κάθε ημέρα από τους Διακάκη Μαρίνα και Πάλλη Κων/νο, αντίστοιχα .
  • Οι κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΜΕΛΙΣΣΩΝΟΣ θα εξυπηρετούνται από τα αντίστοιχα τοπικά γραφεία από την Καραμπίλα Κων/να κάθε Πέμπτη .
  • Οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ θα εξυπηρετούνται από το αντίστοιχο τοπικό γραφεία κάθε Πέμπτη από τον Δρίτσα Δημήτριο.
  • Οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας ΚΟΜΙΤΟΥ θα εξυπηρετούνται από το αντίστοιχο τοπικό γραφείο κάθε Τρίτη από την Πολυχρονίου Αικατερίνη.
  • Οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας ΠΛΑΤΑΝΙΣΤΟΥ θα εξυπηρετούνται από το αντίστοιχο τοπικό γραφείο κάθε Παρασκευή από την Σαρλάνη Σμαράγδα.
  • στ. Οι κάτοικοι των λοιπών τοπικών κοινοτήτων: ΑΕΤΟΥ , ΑΛΜΥΡΟΠΟΤΑΜΟΥ , ΓΡΑΜΠΙΑΣ, ΚΑΛΛΙΑΝΟΥ, ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΜΕΣΟΧΩΡΙΩΝ, ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ, ΑΚΤΑΙΟΥ , ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΟΥ,ΚΑΤΣΑΡΩΝΙΟΥ , ΜΥΛΩΝ , ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ, ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΟΥ και ΣΤΟΥΠΑΙΩΝ, θα εξυπηρετούνται από τα αντίστοιχα τοπικά γραφεία κατά περίπτωση , όποτε υπάρχει ανάγκη .
  • Για την εξυπηρέτηση των αναγκών υποστήριξης των συμβουλίων των τοπικών κοινοτήτων, των εκπροσώπων τοπικής κοινότητας, διατίθενται τα αντίστοιχα τοπικά γραφεία. Η στέγαση των τοπικών γραφείων θα γίνει στα κτίρια των πρώην Κοινοτήτων με τον κατάλληλο εξοπλισμό.
Το επίσημο έγγραφο σε μορφή PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...