Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ερώτηση που αφορά τους κτηνοτρόφους της Νότιας Εύβοιας

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς  τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Οικονομικών
 
Θέμα: Να σταματήσει η παρακράτηση και να επιστραφούν στους κτηνοτρόφους της Νότιας Εύβοιας τα χρήματα της εξισωτικής αποζημίωσης που παρακρατήθηκαν από την Αγροτική Τράπεζα. 
 
  Οι  κτηνοτρόφοι της Νότιας Εύβοιας αντιμετωπίζουν σοβαρά, χρόνια οξυμένα προβλήματα που γεννάει η αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν όλα τα χρόνια οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
  Χαμηλές τιμές στην πώληση των κατσικιών  και των αρνιών, χαμηλές τιμές  στο γάλα. Ακριβές ζωοτροφές, αγωνία για να τα βγάλουν πέρα, σε πολύ δύσκολες συνθήκες.
  Σ’  αυτά τα προβλήματα, προστέθηκε η παρακράτηση  από την Αγροτική Τράπεζα μέρους της εξισωτικής αποζημίωσης για  ορεινές και προβληματικές περιοχές, που δικαιούνται οι κτηνοτρόφοι  της Καρύστου, του Κάβο Ντόρο, της Νότιας Εύβοιας.
  Το  ΚΚΕ στηρίζει τα δίκαια αιτήματα για  τη στήριξη των κτηνοτρόφων, το σταμάτημα  κάθε παρακράτησης και την επιστροφή  των χρημάτων της εξισωτικής αποζημίωσης  που παρακρατήθηκαν από την Αγροτική Τράπεζα. 
  ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση για να σταματήσει η παρακράτηση και να επιστραφούν τα παρακρατημένα χρήματα; 
Οι βουλευτές
Γιώργος Μαρίνος

Διαμάντω Μανωλάκου

Η επιστολή εστάλη από βουλευτή Ευβοίας του ΚΚΕ και δημοσιεύεται αυτούσια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...