Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ελληνικό Κέντρο τουρισμού στη Νορβηγία

Το πρώτο Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού και Εμπορίου (ΕΚΤΕ) δημιουργήθηκε στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας Όσλο, με στόχο την προβολή ελληνικών προορισμών, επιχειρήσεων και παραδοσιακών προϊόντων.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Νορβηγία, Αντώνιος Βλαβιανός, η πρόεδρος του Ελληνο-Νορβηγικού Συλλόγου Αλέκα Θεοφιλάκη μέλη του Συλλόγου, εκπρόσωποι από την Κυπριακή παροικία, στελέχη και τουριστικοί πράκτορες. 


Το 1ο Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού και Εμπορίου ιδρύθηκε με ιδιωτική πρωτοβουλία της εταιρείας North Events, η οποία, με επίκεντρο το ΕΚΤΕ στο Όσλο, προγραμματίζει δράσεις προβολής σε όλες τις σκανδιναβικές χώρες τουριστικών περιοχών και επιχειρήσεων της χώρας, καθώς και παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων.

Κύριες δραστηριότητες του ΕΚΤΕ είναι η πώληση επιλεγμένων ελληνικών προϊόντων μέσα από το 1ο στη Σκανδιναβία ελληνικό Delicatessen παντοπωλείο "Kalimera Hellas", η λειτουργία showroom ελληνικών προϊόντων, η παρουσίαση τουριστικών προορισμών και ξενοδοχείων, καθώς και η διοργάνωση εκδηλώσεων.

Επιμέλεια: Δώρα Παπαφράγκου
πηγή Α.Π.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...