Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Άρχισε το πρόγραμμα πρόσληψης ανέργων από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, για την πρόσληψη 70.000 ανέργων από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, επιδοτούνται κατά 100% οι ασφαλιστικές εισφορές για την πρόσληψη ανέργων σε ξενοδοχειακά καταλύματα, τουριστικά γραφεία και τουριστικά λεωφορεία.
Η δαπάνη του προγράμματος θα ανέλθει συνολικά στο ποσό των 95.000.000 ευρώ. Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιχορηγηθούν έως 3 μήνες, από Απρίλιο έως Οκτώβριο του 2011, με εξαίρεση τους 3 θερινούς μήνες. Προϋπόθεση για την υπαγωγή στο πρόγραμμα, είναι οι αιτήσεις να υποβληθούν για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο και οι επιχειρήσεις να διατηρούν σταθερό τον αριθμό εποχικού προσωπικού.
Δικαιούχοι του προγράμματος, μεταξύ άλλων είναι : “Ξενοδοχεία κλασικού τύπου, Ξενοδοχεία τύπου ΜΟΤΕΛ, Ξενοδοχεία τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων, Ξενοδοχεία κλασικού τύπου και επιπλωμένων διαμερισμάτων.

Επίσης, οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις με ή χωρίς οικίσκους (ΚΑΜΠΙΝΓΚ), τουριστικές επιπλωμένες επαύλεις ή κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια σε συγκρότημα μέχρι 10 δωματίων, ενοικιαζόμενα επιπλωμένα διαμερίσματα, τουριστικά γραφεία και τουριστικά λεωφορεία". Οι αιτήσεις γίνονται από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.

Επιμέλεια: Δώρα Παπαφράγκου
πηγή Α.Π.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...