Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Eπικαιρότητα:Η πραξικοπηματική φάρσα !

Ο τρόπος που λειτούργησε το ΠΑΣΟΚ την τελευταία εβδομάδα, στην διακυβέρνηση της χώρας, μας παραπέμπει στις Αμερικανικές εγκαθυδρίσεις ολοκληρωτικών καθεστώτων, στη Λατινική Αμερική. Ήταν τέτοια η νίλα που έπαθαν συλήβδην τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ώστε πιστεύω, πως θα χρειαστούν ένα μεγαλο χρονικό διάστημα για να επανέλθουν.


Η αποπομπή των Στρατηγών από τον Μπεγλίτη, η δήθεν διαγραφή της Λούκας Κατσέλη, το κλαψομουνίστικο ύφος του Γκιόργκι, μόλις έμεινε με 149 βουλευτές.... Πόσο αλήθεια περισσότερο πετυχημένη "παράσταση", από την τριήμερη τυπική αλλά και ουσιαστική ακυβερνησία της Ελλάδας; Ακόμη και οι Ευρωπαίοι πιάστηκαν στον ύπνο, για να μη λέμε ψέμματα.

Η εισχώρηση του ΠΑΣΟΚ, στο μεδούλι της Ελληνικής κοινωνίας παραμένει παροιμιώδης επιτυχία του Αντρέα Παπαντρέου, με την πλήρη απονεύρωση των συνδικάτων, την κοινωνική διαφθορά και τον λαϊκισμό. Δηλαδή τον λεγόμενο, έρποντα, φασίζοντα, "σοσιαλισμό".
Ο καρκίνος που προκαλλεί αφόρητους πόνους στον βασικό κορμό της Ελλάδας, ειναι απόρροια, της ηρωποίησης, των τιμημένων γηρατειών και των περήφανων νιάτων, επειτα απο την εξ "ορισμού", θεοποίηση της γεννιάς του Πολυτεχνείου.

Τετοια βαρια πανούκλα, μονο με χημικοθεραπεία αντιμετωπίζεται..Μα η χημειοθεραπεια, καταστρέφει και υγιή κυτταρα ! Με δυό λογια εαν δε ματώσουμε εμεις και τα παιδια μας, δεν προκειται να δουμε γιατρειά... Να ματώσουμε λοιπόν, εναντίον των δολοφόνων, των γονιών, των παιδιών και των ονείρων που είχαμε πλάσει για τη ζωή μας... Να  μη χασομερήσωμε ..."μπλιό"! ..Φωνή λαού, οργή Θεού...  Άμ έπος, άμ έργον..... !

Aντώνης Κων. Γκιβίσης
Λάλα Καρύστου Εύβοιας
Τηλ. 22240-23107

το κείμενο εστάλη από αναγνώστη και δημοσιεύεται αυτούσιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...