Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Ο Σαρκοζί σερβίρει την Α. Μέρκελ!(βίντεο)

Ένας Νικολά Σαρκοζί και μία Άνγκελα Μέρκελ, όπως δεν τους έχετε ξαναδεί! Σκηνικό ένα παλιομοδίτικο σαλόνι, ασπρόμαυρο φιλμ, πρωταγωνιστές οι... Μερκοζί και έτοιμο το χιουμοριστικό βιντεάκι του γερμανικού καναλιού ARD, που έχει κάνει θραύση στο διαδίκτυο.  


Ο Γάλλος πρόεδρος ντυμένος μπάτλερ, που εμφανίζεται να κουτσαίνει ελαφρώς (μεταξύ μας και η ευρωζώνη κάπως έτσι και χειρότερα πηγαίνει) κάνει τις ετοιμασίες για το τραπέζι, όπου θα καθήσει με τους καλεσμένους της - τους Ευρωπαίους ηγέτες- η... μαντάμ Μέρκελ.

Όταν είναι όλα έτοιμα, την καλεί να κατέβει και τότε διαπιστώνουμε ότι στο τράπεζι κάθεται μόνη η κ Μέρκελ και οι υπόλοιποι ηγέτες είναι... άφαντοι. Σύμφωνα με το σενάριο, η μαντάμ Μέρκελ κάθε τρεις και λίγο κάνει σύνοδο για το ευρώ, αλλά θεωρεί τους άλλους αρχηγούς κρατών περιορισμένων ικανοτήτων.

Στη συνέχεια, ο μπάτλερ... Νικολά (που μας θυμίζει και κάτι από Κουασιμόδο, έτσι όπως τον παρουσιάζει το βίντεο του ARD) σερβίρει σαμπάνια στη μαντάμ Άνγκελα και αφού οι καλεσμένοι... λείπουν πίνουν εις υγείαν των απόντων.

Εμάς πάντως μην έχετε παραπάπονο, δεν μας ξέχασαν. Πίνουν πρώτα.... εις υγείαν του Γ. Παπανδρέου και της Ελλάδας, ενώ ακολουθούν αναφορές και στους άλλους "Νότιους", τον Ιταλό Μπερλουσκόνι και τον Ισπανό Θαπατέρο με τον Σαρκοζί να αναφωνεί "ολέ - ολέ".

Το γεύμα τελειώνει, όπως και οι Σύνοδοι: Μέρκελ και Σαρκοζί αποχωρούν μαζί ανεβαίνοντας τις σκάλες και αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ...

Δείτε το βίντεο...



πηγή http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...