Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΟΔΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ visitgreece.gr


Μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαγράφει το visitgreece.gr ,το επίσημο site προβολής της χώρας μας ως τουριστικού προορισμού, με σημαντική παρουσία σε Facebook, YouTube, Flickr και Twitter.


Το φθινόπωρο του 2010, προστέθηκε στη λίστα των καναλιών προβολής της Ελλάδας και το Twitter. Από το φθινόπωρο του 2011, η δραστηριότητα αυτή επεκτείνεται στο Foursquare -που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να εξερευνήσει την Ελλάδα, κάνοντας check in σε εκπληκτικά μέρη και προορισμούς- αλλά και στο Google+, μέσα από το οποίο μπορεί να μοιραστεί φωτογραφίες, βίντεο, συμβουλές, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες που φωτίζουν τις μοναδικές ομορφιές της χώρας μας.

“Μέσα σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα και έπειτα από μια αξιοσημείωτη, ανοδική πορεία, καταφέραμε να χτίσουμε μια αμφίδρομη, διαδραστική σχέση με το κοινό, να αναπτύξουμε μια προσωπική επαφή με κάθε επισκέπτη ξεχωριστά, αλλά και να δημιουργήσουμε μια χρηστική πλατφόρμα επικοινωνίας, προσιτή στους δυνητικούς επισκέπτες”, αναφέρει το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.

“Για αυτό, φιλοδοξία του Visit Greece είναι να διευρύνει ακόμα περισσότερο τον κύκλο των ανθρώπων που αγαπούν την Ελλάδα και αγκαλιάζουν τη δράση του επίσημου site του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, όπως επαγγελματίες ταξιδιωτικοί συντάκτες, travel bloggers αλλά και Έλληνες πολίτες, που με τη σειρά τους θα λειτουργήσουν ως πρεσβευτές της προσπάθειας για την προώθηση της χώρας μας ως μοναδικό τόπο εμπειριών, για κάθε εποχή του χρόνου.

Στην προσπάθεια αυτή λοιπόν, είναι αναγκαίο να συμβάλουμε όλοι, κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα. Να αγκαλιάσουμε το επίσημο site μας και τα κανάλια προβολής μας σε όλα τα κοινωνικά μέσα”.
Το υπουργείο καλεί όλους να ισχυροποιήσουν την παρουσία του visitgreece.gr, κάνοντας follow, like, +1, και να διαδώσουν το μήνυμα για την προβολή της χώρας μας παντού.

Επιμέλεια: Δώρα Παπαφράγκου
πηγή Α.Π.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...