Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΟΝΝΕΔ: Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Σχεδίων


Αύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 17:00 στον πολυχώρο του OpenPlace (Μεσογείων 15) ο Τομέας Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Ανάπτυξη Business Plan". Τις εισηγήσεις θα πραγματοποιήσει η εθελοντική ομάδα επιχειρηματιών των κκ Ιωάννη Μεθόδιου (τ. Προέδρου και Δ. Συμβούλου της Accenture Ελλάδος) και Αντώνη Ματσιτέλη (τ. Γενικού Διευθυντή της Johnson & Johnson Ελλάδος).

Οι ομιλητές θα αναφερθούν στη σημασία των  επιχειρηματικών σχεδίων (business plans), παρουσιάζοντας εκτενώς τα εργαλεία για την βελτίωση της απόδοσης του επιχειρηματικού κλίματος τόσο στον τομέα της νεανικής επιχειρηματικότητας όσο και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση του επιχειρηματικού πνεύματος στους νέους ανθρώπους και η παρουσίαση πρακτικών εφαρμογών για την ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων και της ανταγωνιστικότητας. Η επιχειρηματικότητα, η δημιουργία επιτυχών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη της οικονομίας και μπορεί να αποτελέσει διέξοδο στην αυξανόμενη τάση των ποσοστών ανεργίας, μέσα από την υλοποίηση φρέσκων ιδεών και την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας της χώρας μας.
Μέσα στο  γενικότερο δυσμενές οικονομικό κλίμα, η ΟΝΝΕΔ αναζητά τις ρήτρες ανάπτυξης που θα συντελέσουν στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, θέτοντας στο επίκεντρο τους νέους ανθρώπους και τις καινοτόμες ιδέες. 
  
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...