Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Λαϊκή συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας: σε νέο γύρο συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων

Σύμφωνα με την 10112/Δ4/30-1-2012 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, που υπογράφει η κ. Χριστοφιλοπούλου, σε νέο γύρο συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων προσανατολίζεται η κυβέρνηση και σε αυτή την λογική απέστειλε εγκύκλιο στις Διευθύνσεις εκπαίδευσης ζητώντας να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με γρήγορους ρυθμούς, αλλά και να  ακολουθηθούν αυστηρά κριτήρια επιλογής. 


Είναι ολοφάνερο πως η κυβέρνηση  του Μαύρου Μετώπου υλοποιώντας  την πολιτική εξυπηρέτησης του μεγάλου  κεφαλαίου συνεχίζει επιμένοντας  στην λογική των συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας  εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2012-2013. 
Αδιαφορώντας  για την όποια μετακίνηση των  μαθητών και για την συσσώρευση τους σε πολυπληθή τμήματα με αντιπαιδαγωγικό  χαρακτήρα, που δυσκολεύουν την  διαδικασία της μάθησης. Χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον για την μόρφωση των παιδιών του λαού. Με κριτήριο την
εξοικονόμηση  δαπανών και την μείωση του  εκπαιδευτικού προσωπικού....προχωρούν  και σε αυτό το αντιδραστικό μέτρο. 

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ αποκαλύπτοντας τις  απαράδεκτες προθέσεις της αντιλαϊκής συμμαχίας του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ και του ΛΑΟΣ και σε αυτό τον τομέα καλεί τους εργαζόμενους, γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές σε αγωνιστική επαγρύπνηση.
Καλεί τον λαό να αντισταθεί στην συνεχιζόμενη υποβάθμιση της παιδείας.

 
ΟΙ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΧΡΟΝΑΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΝΤΟΥΡΟΥ ΣΟΦΙΑ (ΙΩΑΝΝΑ)
ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

το κείμενο εστάλη απο την Λαϊκή συσπείρωση Στερεάς Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...