Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Προβολή περιοχών της Μακεδονίας στο Λονδίνο

Τριήμερη προβολή  των τουριστικών περιοχών της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε στο Victoria Station, τον κεντρικότερο σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου.

Παράλληλα έγιναν μεμονωμένες συναντήσεις με Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες, και διευθυντικά στελέχη αεροπορικών εταιριών, όπου συζητήθηκαν οι δυνατότητες περαιτέρω ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος από τη Βρετανία.


Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, περισσότεροι από 1,5 εκατ. διερχόμενοι επιβάτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις επιλογές που προσφέρουν οι προορισμοί της Κεντρικής Μακεδονίας στους δυνητικούς επισκέπτες και να γνωρίσουν καλύτερα την τοπική ιστορία και τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τα τοπικά ήθη και έθιμα, αλλά και τις σύγχρονες και παραδοσιακές ξενοδοχειακές μονάδες.

Η παραπάνω ενέργεια προβολής, πραγματοποιήθηκε παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου “World Travel Market”, ενώ  προβλήθηκε εκτενώς από τα βρετανικά τουριστικά ΜΜΕ, αποσκοπώντας στη μεγαλύτερη δυνατή εξοικείωση του βρετανικού κοινού με τις τουριστικές περιοχές της περιφέρειας.

«Μετά την επιτυχημένη παρουσία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Παρίσι και τη διοργάνωση της έκθεσης για τον Μέγα Αλέξανδρο στο Λούβρο, ο φυσικός και πολιτισμικός πλούτος της περιοχής μας πρωταγωνίστησε σε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Μέχρι στιγμής, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε μια άλλη γωνιά της Ελλάδας εξίσου όμορφη και ελκυστική. Θέλουμε να δώσουμε το δικό μας στίγμα, μακριά από πρόσκαιρους εντυπωσιασμούς και μεγάλα λόγια, που υπόσχονται με ευκολία ορδές τουριστών να κατακλύζουν τη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης.

πηγή Α.Π.Ε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...