Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Πάνος Καμμένος, Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων: Η υπόθεση Λαγκάρντ είναι η κορυφή του παγόβουνου. Όλοι μαζί (της συγκυβέρνησης) καλύπτουν τον κύριο αίτιο αυτής της κατάστασης, το Γιώργο Παπανδρέου

Στην εκπομπή με τον Σπύρο Χαριτάτο:
Πάνος Καμμένος, Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Για ομερτά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, με στόχο την κάλυψη του κύριου αίτιου, του Γιώργου Παπανδρέου, μίλησε στον Αlpha 989 ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Η υπόθεση Λαγκάρντ είναι η κορυφή του παγόβουνου. Όλοι μαζί (της συγκυβέρνησης) καλύπτουν τον κύριο αίτιος αυτής της κατάστασης: το Γιώργο Παπανδρέου», ανέφερε χαρακτηριστικά  και πρόσθεσε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «θα δώσουμε τη δυνατότητα στους βουλευτές να παραπέμψουν τον κύριο Παπανδρέου, κάτι που δεν έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ».
Ο κος Καμμένος εξέφρασε τη λύπη του γιατί  «υπάρχει μια προσπάθεια από το ΣΥΡΙΖΑ να βγει από το "κάδρο" (της λίστας Λαγκάρντ) ο Γιώργος Παπανδρέου».
Για τις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα, ο κος Καμμένος υποστήριξε πως «δεν έχουμε διαδικασία διαγραφών. Όποιοι δεν αντέχουνε, τους ευχόμαστε "καλό ταξίδι". Όσοι δεν αντέχουν, επειδή κάποιοι τους κρατούν, θα αποδειχθεί στο μέλλον».
«Αυτοί που ξέρουν από τσεκούρια, ξέρουν κι από λοστούς. Θα τα βρουν μεταξύ τους...», σχολίασε ο κος Καμμένος για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ και  τα ευρήματα στην βίλα Αμαλία και την ΑΣΟΕΕ.
Τέλος, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναφέρθηκε και στον Παναγιώτη Ψωμιάδη λέγοντας πως «το 2011 επισκέφθηκα τον κύριο Ψωμιάδη με εντολή του προέδρου της ΝΔ κου Σαμαρά και δέχτηκα τους ισχυρισμούς τους οποίους ο κος Ψωμιάδης δεν μπόρεσε να αποδείξει στη Δικαιοσύνη. Πριν καταδικαστεί ο καθένας έχει το τεκμήριο της αθωότητας » και πρόσθεσε «Ο κος Ψωμιάδης είναι από αυτούς που πολέμησαν τους Ανεξάρτητους Έλληνες όταν έλεγε ότι ‘’αδελφό κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή’’. Ο κος Ψωμιάδης είναι από τους πολιτικούς συνεργάτες του κυρίου Σαμαρά».
Ακούστε ΕΔΩ το ηχητικό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...