Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Λευτέρης Ραβιόλος σχετικά με το ιδιοκτησιακό στην περιοχή

Επιστολή στους έξι βουλευτές  του Νομού μας καθώς και  στον Περιφερειάρχη και στον  αντιπεριφερειάρχη απέστειλε ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Λευτέρης Ραβιόλος ζητώντας τους να πάρουν άμεσα την πρωτοβουλία για την κατάθεση της τροπολογίας στη βουλή για την επίλυση του ιδιοκτησιακού στην περιοχή μας.

Αναλυτικά αναφέρει,

 ΛΕΥΤΕΡΗΣ  ΡΑΒΙΟΛΟΣ        ΚΑΡΥΣΤΟΣ 09/04/2013
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΑΙΟΛΟΥ 30
ΚΑΡΥΣΤΟΣ 34001       ΠΡΟΣ:
Tηλ:693 2728727
 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
Kο Αναγνωστάκη Δημήτριο
Κο Αποστόλου  Ευάγγελο
Κο Κεδίκογλου Σίμο
Κο Κεδίκογλου Συμεών
Κο Μαρκόπουλο Κων/νο
Κο Μίχο Νικόλαο 

         ΚΟΙΝ:
           ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ
             Κο Περγαντά Κλέαρχο 
            ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
            Κο Μπουραντά Αθανάσιο        

Κύριοι,
Όπως γνωρίζετε στο  ΥΠΕΚΑ εκκρεμεί τροπολογία σχετική  με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Νότιας Καρυστίας.
Επειδή τα περιθώρια  στενεύουν σε σχέση με το έντονο ενδιαφέρον, κυρίως από πλευράς των  εταιρειών παραγωγής  ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ, προκύπτει  άμεσα η  ανάγκη για την επίλυση  του ιδιοκτησιακού στην περιοχή  μας.
Σας καλώ λοιπόν, να πάρετε άμεσα πρωτοβουλία για την  από κοινού κατάθεση της τροπολογίας  για το ιδιοκτησιακό στη βουλή  αφού είναι  μοναδική λύση για να προστατευθούν τα δικαιώματα των  ιδιοκτητών γης από την εγκατάσταση  ΑΠΕ  μεγάλων εταιρειών. Είναι  επιτακτική ανάγκη τη δεδομένη στιγμή να προστατευτούν οι συνδημότες μας και να κατοχυρώσουν τις περιουσίες τους με τα νόμιμα  δικαιώματα   στην  γη που τους ανήκει και νόμιμα νέμονται από γενιά σε γενιά.
Επίσης η ψήφιση της  τροπολογίας για το ιδιοκτησιακό της Νότιας Καρυστίας κατοχυρώνει και άλλες παραγωγικές δραστηριότητες  της περιοχής μας , λατομεία, κτηνοτροφία , γεωργία, τουρισμό κ.α.
Παρακαλώ για τις  άμεσες  δικές σας ενέργειες  ώστε να εξασφαλιστούν  οι ιδιοκτήτες γης και να επιλυθεί ένα δίκαιο αίτημα της περιοχής με γνώμονα πάντα το γενικό συμφέρον των δημοτών μας και του Δήμου μας.  

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ                  
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤ/ΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...