Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Λευτέρης Ραβιόλος - Οι πολίτες της Καρυστίας έστειλαν το μήνυμα

Από την κατάμεστη αίθουσα του Γιοκαλείου Ιδρύματος οι πολίτες της Καρυστίας έστειλαν το μήνυμα πως ο τόπος μας στις 18 Μαΐου θα αλλάξει οριστικά πορεία και θα αφήσει στο παρελθόν εκείνους που τόσα χρονιά ενώ είχαν τις ευκαιρίες δεν πρόσφεραν τίποτα.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Νέος Δήμος - Νέο ξεκίνημα κ. Λευτέρης Ραβιόλος  απευθύνθηκε στο ενθουσιώδες κοινό και τους ζήτησε στις εκλογές να δώσουνε μια καθαρή νίκη στο συνδυασμό ώστε να αλλάξουνε οριστικά τα πράγματα στο τόπο μας.

Τόνισε πως κάποιοι θέλουν να κάνουν εκλογές χωρίς εμάς, χωρίς εσάς και με την μικρότερη δυνατή συμμετοχή γιατί φοβούνται την λαϊκή ετυμηγορία. Κάλεσε τους πολιτικούς του αντιπάλους  να  σταματήσουν αμέσως την κινδυνολογία, την άκρατη υποσχεσιολογία , τους εκβιασμούς , τη λάσπη και τα ψέματα.
Ο κ Ραβιόλος αναφέρθηκε και στα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα στα Στύρα.
Συγκριμένα είπε :
«Τα τελευταία γεγονότα άλλωστε στα Στύρα αποδεικνύουν τον τερματισμό της δημοτικής αρχής και
φανερώνουν το πραγματικό πρόσωπο του δημάρχου και της παράταξής του. Το πρόσωπο της αλαζονείας και της ανικανότητας. Το πρόσωπο που ο τόπος μας δεν έχει πια ανάγκη. Ποτέ στη δημοτική ιστορία του τόπου μας δήμαρχος δεν έφερε σε τέτοιο σημείο τους δημότες του. Ο δήμαρχος κόπτεται τώρα, 1 μήνα πριν τις εκλογές, για τις πληρωμές των προμηθευτών, δεν τον ενδιαφέρει η ποιότητα ζωής των προμηθευτών, τον ενδιαφέρει η ψήφος των προμηθευτών»
Μεταξύ άλλων τόνισε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη και ότι πρέπει να υπάρχει συναίνεση και συνεργασία των πάντων, συγκεκριμένα είπε:
«Πέρα από προσωπικές, επαγγελματικές και πολιτικές διαφορές ο στόχος είναι ένας και είναι κοινός !Το καλό του τόπου μας! »
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις του  οι οποίες  όπως δήλωσε είναι όλες ρεαλιστικές και κοστολογημένες
«Βασική μας αρχή είναι να πούμε λίγα και κάνουμε πολλά» τόνισε ο κ Ραβιόλος και συνέχισε λέγοντας πως «γνωρίζω πως τόσα χρόνια έχετε ακούσει πολλά και πια δεν πιστεύετε κανέναν. Αλλά σας δίνω το λόγο μου πως για ότι δεσμευτώ θα το κάνω πράξη. Πρώτα από όλα γιατί θέλω να σας κοιτώ τα στα μάτια και γιατί θέλω επιτέλους ο τόπος να αλλάξει ουσιαστικά. »
Στο τέλος της ομιλίας του ο κ Ραβιόλος κάλεσε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας να συστρατευθούν μαζί του για το γενικό καλό του τόπου μας και  παρουσίασε μια πρώτη ομάδα από τους ανθρώπους που θα τον πλαισιώσουν στη μάχη των εκλογών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...