Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Συμμετοχική Δημοτική Κίνηση Δήμου Καρύστου «Αλλιώς!»: Δελτίο τύπου σχετικά με το Debate.


 ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !
Είναι γνωστή σε όλους η πρόταση που καταθέσαμε στις 5 Μαρτίου για την διεξαγωγή ενός ανοιχτού, δημόσιου και χωρίς περιορισμούς διαλόγου, μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων και των πολιτών.

Μετά την πρόταση μας ακολούθησε χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων από την πλευρά των συνυποψήφιων μας, με προτάσεις και αντιπροτάσεις, για την διεξαγωγή όχι ενός αλλά τεσσάρων και δεκατεσσάρων δημόσιων συζητήσεων. Συμφωνήσαμε με την αντιπρόταση και αναλάβαμε την πρωτοβουλία να γίνουν συναντήσεις αντιπροσωπειών των συνδυασμών, ώστε να καθοριστούν οι λεπτομέρειες.
Το αποτέλεσμα αυτών των συναντήσεων είναι η άρνηση από την πλευρά του κ. Ραβιόλου να γίνει έστω και μια ανοιχτή, δημόσια και χωρίς περιορισμούς συζήτηση. Αντιπρότειναν μια μεταξύ μας στείρα συζήτηση, χωρίς τη συμμετοχή των πολιτών, σε ένα κλειστό χώρο, που απλώς θα μεταδοθεί μέσω ίντερνετ.
Ενάμιση μήνα πριν τις εκλογές συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τους πολίτες. Βγάζουν ανακοινώσεις για δεκατέσσερις συζητήσεις ενώ φοβούνται να συμμετέχουν έστω και σε μία!
Οι πρακτικές της παραπληροφόρησης και του εντυπωσιασμού μέσω κούφιων ανακοινώσεων δεν ξεγελάνε πλέον κανέναν. Η υφαρπαγή της ψήφου με πιέσεις και εκβιασμούς και η άσκηση πολίτικης μακριά από τους πολίτες ανήκουν στο παρελθόν, στο οποίο ανήκουν και αυτοί!
Πάμε αλλιώς ...
... ψηφίζουμε Αλλιώς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...