Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Κατάθεση αναφοράς από τον βουλευτή Ευβοίας Αποστόλου Ευάγγελο, προς το υπουργείο περιβάλλοντος με θέμα τις ανεμογεννήτριες και τον υποσταθμό κοντά στο χωριό Ευαγγελισμός Καφηρέως Ευβοίας.

 


Στις 31/3/2021 κατατέθηκε αναφορά, το υπόμνημα κατοίκων του χωριού Ευαγγελισμός Καφηρέως Ευβοίας, που αφορά στο να μην εγκατασταθούν ανεμογεννήτριες στην τοποθεσία «Μίλζα» και να γίνει αλλαγή της θέσης του υποσταθμού, που σχεδιάζεται κοντά στο χωριό.

Η αναφορά κατατέθηκε από τον βουλευτή Ευάγγελο Αποστόλου και συμπεριλαμβάνει το σχετικό υπόμνημα, με τις υπογραφές κατοίκων του χωριου και λοιπών όπως και φίλων της Νοτίου Ευβοίας. Το έγγραφο φέρει ημερομηνία κατάθεσης 31/3/2021.

 


Παρακάτω το σχετικό κείμενο

 

 

Προς το Προεδρείο της βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

 

Για τον κ. Υπουργό περιβάλλοντος και ενέργειας

 

Θέμα: αίτηση για αφαίρεση (μη εγκατάσταση) ανεμογεννητριών στην θέση «Μίλζα» και γι αλλαγή της θέσης υποσταθμού κοντά στο χωριό Ευαγγελισμός .

 

 

Ο βουλευτής Ευβοίας Αποστόλου Ευάγγελος καταθέτει προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και ενέργειας την από 20.01.2021 επιστολή των κατοίκων του χωριού Ευαγγελισμός Ευβοίας, στην οποία προβάλλουν ενστάσεις για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην θέση «Μίλζα».

Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειες σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

 

 

Αθήνα, 30 Μαρτίου 2021

 

 

Ο καταθέτων βουλευτής

Ευάγγελος Αποστόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...