Σελίδες

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Φάκελος υποσταθμός στο χωριό Ευαγγελισμός Καφηρέα Ευβοίας - μια ιστορία που «μπάζει» από παντού


Για το ζήτημα του υποσταθμού στον Ευαγγελισμό, έχουν γίνει αναβολές της δίκης αφενός για να συνεχίζονται οι εργασίες και αφετέρου γιατί γνωρίζουν ότι είναι παράνομη η εγκατάσταση αυτή (ανεξάρτητα  αν το κτίριο είναι έτοιμο). Όποτε έγινε και μια άλλη «προσφυγή» που αφορά όλο το έργο στο Καφηρέα και φυσικά κατά του υποσταθμού, από άτομα που δεν είναι καν από τον Ευαγγελισμό.

Να μην αυταπατόμαστε ότι ο τάδε είναι γνωστός ή συγγενής κτλ. ναι θα κοιτάξει να επωφεληθεί άσχετα αν αποβεί σε βάρος των άλλων, χαρακτηριστικό παράδειγμα για να δοθεί αναβολή στη δίκη για τον υποσταθμό στον Ευαγγελισμό, ο φορέας υλοποίησης του έβαλε δυο άτομα από τα χωριά της περιοχής να κάνουν προσφυγή στο ΣτΕ και για τον υποσταθμό για να βρουν πρόφαση ότι η υπόθεση έχει πάει στο ΣτΕ και δεν χρειάζεται να εκδικαστεί από την διοικητικό εφετείο Αθηνών , μια προσφυγή με καθυστέρηση μηνών (φυσικά θα απορριφτεί ως αβάσιμη) και απλά για να «κάψει» την κανονική του συλλόγου και κατοίκων.

 

Η προσφυγή αυτή είναι εικονική και σε συμπαιγνία , καθώς οι συγκεκριμένοι ουδεμία σχέση έχουν με κινήσεις κατά των ΑΠΕ. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι αυτοί μένουν σε αυτά τα μέρη και μπορεί (καθώς δεν είναι από το χωριό αυτό) με τους ανθρώπους από τον Ευαγγελισμό να έχουν κάτσει στο ίδιο τραπέζι να έχουν φάει από το ίδιο πιάτο και να πιουν από το ίδιο κρασί, όμως δεν σκεφτήκαν ούτε τους γνωστούς αλλά και τα παιδιά αυτών όταν θα ζουν μέσα στο καρκίνο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου