Σελίδες

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Και όμως μπλόκαραν το blog kavodoros και δεν αναρτώνται οι δημοσιεύσεις στο facebook – η δημοσίευση που ενόχλησε


Το ιστολόγιο
blog kavodoros το οποίο είναι από το 2010 και αναδεικνύει την περιοχή του Καφηρέα και όχι μόνο, από τα τέλη Μαΐου έχει δημιουργηθεί πρόβλημα με αποτέλεσμα να μην δύνανται να αναρτώνται στο facebook οσο αφορά το σύνδεσμο του με σκοπό την αναχαίτιση ή την αποτροπή επισκεψιμότητας. Παράλληλα και ο συντάκτης προ ημερών στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook του εμφανίζονταν η ένδειξη ότι η κοινοποίηση αφαιρέθηκε. Πραγματικά μόνο τυχαίες δεν είναι όλες αυτές οι ενδείξεις.

Το άρθρο με τίτλο : ο Δήμος Καρύστου θα είναι αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη – η αντιπολίτευση της καφετέριας, το οποίο αναρτήθηκε στις 10 Μαίου 2023, προφανώς και ενόχλησε και ηταν η αιτία για αυτήν την κατάσταση της «φραγής» από το facebook.

Το τι αναφέρεται ο καθένας μπορεί να επισκεφτεί και να δει το άρθρο, θα αναρτηθεί ένα σχόλιο για το άρθρο αυτό όπως έγραψε κάποιος δυο μέρες μετά και έγινε η δημοσίευση - κατόπιν έγκρισης- πριν λίγες μέρες.

Ανώνυμος/η άφησε νέο σχόλιο στην ανάρτησή σας με τίτλο Ο Δήμος Καρύστου θα είναι αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη- η δήθεν αντιπολίτευση της καφετέριας:

«Ένα άρθρο που μπερδεύει με στόχο καθαρά να προβληθεί ένας υποψήφιος Δήμαρχος ο. οποίος ποτέ δεν δήλωσε ανοικτά κατά των αιολικών
Ασάφεια, αποπροσανατολισμός και στενοκεφαλιά»

 

Καταρχάς να απαντήσουμε επί αυτού, ο Γιάννης Μανώλης υποψήφιος δήμαρχος, όντως έχει κάνει αίτημα προς το Δήμο Καρύστου – όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το τοπικά μέσα- και ζητούσε να ενημερωθεί για τα ανταποδοτικά που λαμβάνει ο Δήμος Καρύστου από τις ΑΠΕ, καθότι όμως δεν εδόθη η απάντηση και όπως που διατίθενται αυτά τα ποσά, κατέθεσε μήνυση  και η υπόθεση είναι στην εισαγγελία Χαλκίδας.

Αν και άλλος υποψήφιος ή απλός πολίτης ειχε κάνει κάτι αντίστοιχο το άρθρο θα το ανέφερε . Να θέσει και ο συντάκτης ένα απλό ερώτημα, οι υπόλοιποι υποψήφιοι και μάλιστα οι επικεφαλής των παρατάξεων που θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι γιατί δεν έκαναν ένα ανάλογο αίτημα;  Γιατί κάποιοι κάτοικοι έχει καταστραφεί η περιοχή τους  αλλοι τρέχουν  στα δικαστήρια από τις εγκαταστάσεις των ανεμογεννητριών και δεν θα πρεπει να ενεργήσουν να μάθουν τι χρήματα εχει λάβει όλα αυτά τα χρόνια ο Δήμος Καρύστου; Αύριο θα μας ζητάνε τη ψήφο θέλουν να βγουν μπροστά και εκεί δεν υπάρχει η δικαιολογία έχω παιδιά ή έχω μαγαζί κτλ. αν δεν θέλει ή δεν μπορεί κάποιος να κάτσει σπίτι του, ξεκάθαρα! Πραγματικά οσο βλέπώ ότι δεν υπάρχει κάποια δυναμική κίνηση από κάποιους μου κινεί τις υποψίες (συγγνώμη αλλα αυτή είναι άποψη μου) τι συμβαίνει και δεν τολμούν ή δεν θέλουν να κάνουν ένα τέτοιο αίτημα; Γιατί και ο συντάκτης έχει θέσει αυτό το αίτημα και το έχει στείλει και στο Υπουργείο εσωτερικών και στην αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας, οι υποψήφιοι αυτοί που είναι να κάνουν αίτηση και έγγραφα με το όνομα τους;

Και κατι ακόμη για το σχόλιο, συγγνώμη  αναφερόμενος στο νότιο τμήμα του νησιού εχει καταστραφεί η ανατολική  Εύβοια από την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών είμαστε όχι απλά πρώτοι στην Ελλάδα αλλα και στην γηραιά ήπειρο και αναρωτιέται τι θέση εχει πάρει ο τάδε επι των ανεμογεννητριών;  Νομίζω ότι από το 2019 ή ορθότερα 2014 υπάρχει μια δημοτική αρχη που υπάρχουν ολες αυτές οι εγκαταστάσεις. Και εκει θα πρέπει να ασκηθεί έλεγχος γιατι στην δική τους θητεία υπάρχουν αυτές οι εγκαταστάσεις και όχι οποιοδήποτε άλλου.

Ηθελα να ξερα γιατι πάνε ορισμένοι υποψήφιοι και μας «ζαλίζουν» τον ερωτα


Οσο αφορά το μπλοκάρισμα πραγματικά κανεις είναι να απορεί αν όντως  δεν είναι τυχαία και γίνονται σε μια περιοχή τότε πραγματικά απλά η κατάσταση  είναι τραγική. Λεγανε για την τουρκια ότι  μέχρι τις εκλογές θα βγουν τα κουμπούρια όμως χαριτολογώντας να πούμε τελικά μήπως βγουν στα μέρη μας πριν τις εκλογες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου