Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή για την κατάσταση στη Καρυστία

Η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή για την κατάσταση στη Καρυστία.

Η τ. βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή με τους ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ και από αυτούς που ουδέποτε ψήφισε κάποιο από τα μνημόνια,  σε ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει για την κατάσταση που επικρατεί στην Νότια Εύβοια, αξίζει να σημειωθεί το πως βλέπει ένας επισκέπτης τη περιοχή, χωρίς να σκέφτεται με στερεότυπα και πολιτικές παρωπίδες.

Η ίδια όπως αναφέρει επισκεπτόμενη το νησί της Εύβοιας,  γράφει στο προσωπικό της λογαριασμό :

«Από την βόρεια στην νότια Εύβοια παθαίνεις πολιτισμικό σοκ. Στην βόρεια Εύβοια καταλαβαίνει κανείς ότι ο δήμαρχος είναι ικανός. Να σημειώσω ότι δεν τον ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι είδα. Πεντακάθαρα. Όμορφα.

Στην νότια τόσες μέρες ένα μαύρο χάλι..Παντού ανεμογεννήτριες σε ένα   κατακρεουργημένο τοπίο. Σκοτάδι στα χωριά και στους δρόμους προς την Κάρυστο. Σκουπίδια, βρωμιά και δυσωδία. Κατά τ'  αλλά οι ίδιοι και οι  ίδιοι έχουν το θράσος να διεκδικούν τον δήμο. Κρίμα. Τόπος με τέτοιες  δυνατότητες,  τόσο καταδικασμένος στην βρωμιά και την ανικανότητα.  Όσο για τους εθνοαντιπροσώπους μπορεί να είμαι και η μοναδική βουλευτής που κατέθεσα ερωτήσεις. Να θυμίσω ότι σε αυτό το ευλογημένο νησί ήταν που ο βουλευτής γιατρός έλεγε να πετάνε τους καρκινοπαθείς στον γκρεμό γιατί είναι ακριβές οι θεραπείες».

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=24357153950550678&id=100000482366267

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...