Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Χωματόδρομοι οι κοινοτικοί δρόμοι στο χωριό Ευαγγελισμός Καφηρέα Ευβοίας- έγγραφο της αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας προς τον Δήμο Καρύστου

 

Το Οκτώβριο του 2021 είχε σταλεί προς τον Δήμο Καρύστου αίτημα των κατοίκων του χωριού Ευαγγελισμός με θέμα την τσιμεντόστρωση ή ασφαλτόστρωση των κοινοτικών δρόμων που οδηγούν στις οικίες , το αίτημα αυτό ειχε σταλεί μεταξύ άλλων και στη Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας η όποια είχε στείλει έγγραφο προς το Δήμο Καρύστου με Αρ. πρωτ. : 233376 και ημερομηνία 05-11-2021

Προ ημερών εστάλη προς την αποκεντρωμένη μήνυμα για το θέμα αυτό αφενός για να ενημερώσει και αφετέρου να αποτελέσει και υπενθύμιση προς το Δήμο Καρύστου αναφορικά με το έγγραφο τότε.

Το μήνυμα που εστάλη στις 20/4/2023  (αρ. πρωτ:30145 και ημερομηνία 21/4/2023)  με θέμα:

κοινοτικοί δρόμοι χωριό Ευαγγελισμός Καφηρέα Ευβοίας- τσιμεντόστρωση (ορθή καταχώρηση)

προς: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ –ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚ/ΚΟΥ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ

 

Καθότι οι κοινοτικοί δρόμοι  εντός του οικισμού Ευαγγελισμός Καφηρέα Ευβοίας, στην πλειοψηφία τους είναι χωματόδρομοι και δεδομένου ότι έχει σταλεί σχετικό αίτημα στο Δήμο Καρύστου, «Θέμα: βελτίωση και ασφαλτόστρωση ή τσιμεντόστρωση των κοινοτικών οδών στο χωριό Ευαγγελισμός»  το οποίο εστάλη και προς την υπηρεσία σας και η όποια απέστειλε σχετικό  έγγραφο με Αρ. πρωτ. : 233376 και ημερομηνία 05-11-2021 προς τον Δήμο Καρύστου.

Καθώς οι δρόμοι αυτοί που οι κάτοικοι μεταβαίνουν στις οικίες τους είναι χωματόδρομοι, όπως προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες προς τον Δήμο Καρύστου και γίνει υλοποίηση τσιμεντόστρωσης αυτών των δρόμων που αναφέρονται στην αίτηση που είχε σταλεί τον Οκτώβριο 2021 προς τον Δήμο Καρύστου (αριθμό πρωτ: 10512/21-10-2021), καθότι στην παρούσα φάση τσιμεντόστρωση είναι μόνο  σε 2-3 δρόμους που έγινε τους προηγούμενους μήνες. Η τσιμεντόστρωση να είναι ενισχυμένη και όχι μια υποτυπώδης επίστρωση – η οποία θα καταστραφεί σε σύντομο διάστημα – όπως είναι φυσικό.

Παράλληλα αναφορικά με το έργο να υπάρξει και ενημέρωση για την χρηματοδότηση και φορέα υλοποίησης του έργου αυτού.

Φυσικά να αναφερθεί και επί του παρόντος, να μη παραληφθεί στο να γίνουν και οι εργασίες όπως η ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου μέσω του χωριού, η κατασκευή τεχνικών, κατασκευή της γέφυρας (καθότι ημιτελής) τσιμεντόστρωσης των δρόμων προς τις οικίες όπως αναφέρθηκε, κατασκευή δεξαμενής για άρδευση/πυρόσβεση και βελτίωση αγροτικών δρόμων.

 

Για την αποστολή του email

με εκτίμηση Σταμάτης Κυριακός

email stamatis.kyr1@gmail.com


 

 

Αναφέρει η αποκεντρωμένη στην απάντηση της με αρ. πρωτ: 35776 και ημερομηνία 9/5/2023

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...