Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Αποτελέσματα ψηφοφορίας (10/9- 12/9/2020)

Στην  ψηφοφορία που διεξήχθη από τις 10/9-12/9/2020, με θέμα ποιο χωριό του Κάβο Ντόρου, σας αρέσει περισσότερο, σε σύνολο 52 ψήφων το χωριό Ευαγγελισμός (πρώην Δράμεσι) επιλέχτηκε πρώτο (9 ψήφους) στις επιλογές των συμμετεχόντων.

Χωριά που συγκέντρωσαν περισσότερες ψήφους ήταν ο Πλατανιστός ( Πανοχώρι κτλ.) 8 ψήφοι  και το Ποτάμι 6 ψήφους.

Το χωριό Αντιά 5, τα χωριά Καψούρι, Ζαχαριά, Σχίζαλη και Καλλιανοί συγκέντρωσαν από 4 ψηφους το καθένα. Η Αμυγδαλιά 3, το Κόμιτο και η Πρινιά από 2, το Θύμι 1 , τα υπόλοιπα Αγίοι, Καστρί και Δρυμονάρι δεν συγκέντρωσαν ψήφους.

 

 

Αναλυτικά το γράφημα

 

 


 

 

Να σημειωθεί ότι πιθανών κάποιων τεχνικών προβλημάτων, (που σχετίζονται με την εφαρμογή) δεν δίνονταν να συμμετάσχουν περισσότεροι, μολονότι ως άρθρο είχε πολλές προβολές. Παρόλα αυτά θα διεξαχθεί σε δεύτερο χρόνο εκ νέου ανάλογη δημοσκόπηση συμπεριλαμβανομένων όλων των χωριών της περιοχής του Κάβο Ντόρου για να συμμετάσχουν περισσότερα άτομα και να εξαχθούν ακόμη ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Να στείλουμε και τις ευχαριστίες και προς τα blog της περιοχής της Καρύστου, http://notios-evoikos.blogspot.com/ και http://www.sofiascomments.com/  για την σχετικά με την δημοσίευση που έκαναν.

Και σε όλους όσους συμμετείχαν ή επισκέφτηκαν το παρόν ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...