Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Σχετικά με την συλλογή υπογράφων για τις ΑΠΕ και τον υποσταθμό στο χωριό Ευαγγελισμός (Ν. Ευβοίας)-διευκρινιστική παρέμβαση

 

Το θέμα αφορά σχετικά με την συλλογή υπογράφων με θέμα την μη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην θέση «Μίλζα» καθώς  την αλλαγή θέσης του υποσταθμού στο χωριό Ευαγγελισμός (πρώην Δράμεσι) στην Νότια Εύβοια.

Καθότι πολλοί δεν γνώριζαν τι να πράξουν σχετικά με τις υπόγραφες (δηλ. τι διαδικασία γίνεται κτλ. και είναι κατανοητό) του κειμένου της αίτησης που αναρτήθηκε στις 24 Ιανουαρίου, δείτε το άρθρο https://kavodoros.blogspot.com/2021/01/blog-post_24.html , να διευκρινιστεί ότι όσοι επιθυμούν να υπογράψουν δεν θα είναι σε κάποιο χαρτί αλλα θα στέλνουν μήνυμα

στο email kavodoros@gmail.com  ή

Στο inbox (messenger)  του προφίλ  Κάβο Ντόρο ή

δια τηλέφωνου ή μήνυμα στο viper στο 6939309746, γράφοντας «υπογράφω το κείμενο» με το όνομα και το επίθετο τους (και αν θέλουν και το επάγγελμα ή τον τόπο καταγωγής ή κατοικίας τους) και ο διαχειριστής αυτών θα τα συμπεριλάβει στην αίτηση.

Επίσης μπορούν να υπογράψουν και οι κάτοικοι άλλων χωριών ή φίλοι του χωριού καθώς και της Νοτίου Ευβοίας.

Το κείμενο που ακολουθεί θα σταλεί σε μορφή PDF προς το αρμόδιο υπουργείο περιβάλλοντος  καθώς και Αμύνης, σε φορείς όπως την Αποκεντ. Διοίκηση Θεσσαλίας, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Δήμο Καρύστου, παράλληλα θα κοινοποιηθεί σε βουλευτές της Εύβοιας και θα προωθηθεί και σε κοινοβουλευτικές ομάδες.

Μπορεί να μην είστε όλοι κάτοικοι Νοτίου Καρυστίας αλλά σαν φίλοι αυτού του ωραίου τοπίου που είναι διατηρητέο και μοναδικό σε όλη την Ελλάδα, να διατηρήσουμε αυτό το κομμάτι που βρίσκεται σε αυτήν την ιδιαίτερη, καθαρή και ατόφια γωνιά της Ελλάδας, στην μύτη του Κάβο Ντόρου, και να μείνει ανέγγιχτο, απαράλλακτο και να μην σπιλωθεί.

είθε να συνεισφέρουμε όλοι

 

Η συλλογή υπογραφών θα γίνει μέσω διαδικτύου και όχι με έντυπο, δηλ. μόνο με μήνυμα , στις διευθύνσεις ή τηλέφωνα που αναφέρονται.

Επίσης αν χρειάζεστε κάποιες διευκρινήσεις  επικοινωνήστε με τον αρμόδιο στο τηλ 6939309746

 

 

Παρακάτω ακολουθούν σε μορφή φωτογραφιών το κείμενο του υπομνήματος- αίτησης  που θα αποστέλλει μαζί με τις υπογραφές .

 

 





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...