Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Ανεμογεννήτριες στο Καλλιανού (κίνδυνος πλημμύρας ; ) και η γέφυρα στους Λενοσαίους



Ανεμογεννήτριες στο Καλλιανού (κίνδυνος πλημμύρας ; ) και η γέφυρα στους Λενοσαίους
 
τη περασμένη βδομάδα άκουγα μια γυναίκα από το χωριό Καλλιανού, να αναφέρει όσο αφορά κάποιες ανεμογεννήτριες που έχουν εγκατασταθεί κοντά στην περιοχή, ότι από τις εκσκαφές για τις βάσεις αυτών, υπάρχει κίνδυνος για πλημμύρα οσο αφορά το μέρος που μένει.
Να πούμε το μέρος αυτό ειναι natura και ήδη η χώρα μας παραπέμπεται εξαιτίας της εγκατάστασης ανεμογεννητριών.
Παράλληλα για το χωριό Λενοσαίοι η γέφυρα που υπάρχει και οδηγεί στο μερος αυτό ειναι έτοιμη να πέσει (πρέπει να είναι από τη δεκαετία του 1960 ή αργότερα), πέρα από οτι ανέφερε αυτη η γυναίκα να πούμε ότι για το μέρος αυτό που εκτός απο τους κατοίκους μεταβαίνουν και επισκέπτες καθότι οι πηγές από το Δημοσάρι και η βυζαντινή εκκλησία εκει.
Να πούμε κατι στη διοίκηση του Δήμου Καρύστου (και αυτό ισχύει για όλους τους αυτοδιοικητικους) πρώτα φτιάχνουμε τις υποδομές τις βασικές και μετά τα έργα αναπλάσεις ή βιτρίνας οπως τα λένε, δεν γίνεται σε ένα σπίτι η στέγη να βάζει νερά και να αγοράζει ο ιδιοκτήτης καινούργιες κουρτίνες.
Πρώτα υποδομές γέφυρες, δεξαμενές, ύδρευση, ιατρεία, σχολεία, δρόμοι που κρατάνε τους ανθρώπους στα μέρη ή στις πόλεις τους και μετά πλακάκια και θέατρα, αν δεν υπάρχει νοσοκομείο και αρρωστήσει κάποιος δικό μας θα πρέπει να πάμε στην αθηνα ή κάποιο άλλο μέρος , οπότε τι είναι πιο σημαντικό;
(σύμφωνα με πληροφορίες, από το ειδικό τέλος Α.Π.Ε. 1,7% ανά Δημοτική Κοινότητα για την περίοδο 2015 – 2022 στο Δήμο Καρύστου: η Δημοτική Κοινότητα Καλλιανού της Δ.Ε. Μαρμαρίου με 412.823,57 ευρώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...