Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Δελτίο τύπου από το Δήμο Μαρμαρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Μαρμάρι, Πέμπτη 6 Μαΐου 2010





ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ – ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΥΡΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ





Η απόφαση αυτή λήφθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν εκ νέου την Τετάρτη 5.5.2010 οι Δήμαρχοι Καρύστου Σπύρος Πλατυμέσης, Μαρμαρίου Νίκος Μανώλης, και Στυρέων Σοφία Μούτσου με τα μέλη της επιτροπής αγώνα για τις Α.Π.Ε. και τα λατομεία.





Τη Δευτέρα 3.5.2010 η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα με επικεφαλής τους τρείς Δημάρχους της περιοχής συναντήθηκαν με τους κυρίους Κάραλη και Ασημακόπουλο, συμβούλους της Υπουργού Π.Ε.Κ.Α. κας Μπιρμπίλη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και πήραν τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων για την απόσυρση του νομοσχεδίου που αφορά το ιδιοκτησιακό.



Την επόμενη ημέρα Τρίτη 4.5.2010 ο Δήμαρχος Μαρμαρίου κος Νικόλαος Μανώλης με τον πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Λατόμων επισκέφθηκαν το Νομάρχη Ευβοίας κο Μπουραντά και προγραμμάτισαν τις από κοινού ενέργειές τους για την άμεση επαναλειτουργία των Λατομείων.



Ο Νομάρχης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία ότι την Πέμπτη 6.5.2010 θα έχει προσωπική συνάντηση με την Υπουργό Π.Ε.Κ.Α. κα Μπιρμπίλη για να ζητήσει και ο ίδιος την απόσυρση του νομοσχεδίου που αφορά το ιδιοκτησιακό και την άμεση ψήφιση του νομοσχεδίου για την αδειοδότηση των Λατομείων.





Μέχρι την ολοκλήρωση των συναντήσεων και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των κατοίκων της Νότιας Καρυστίας οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται.







Η Επιτροπή Αγώνα



Οι Δήμαρχοι Καρύστου Σπύρος Πλατυμέσης, Μαρμαρίου Νίκος Μανώλης, Στυρέων Σοφία Μούτσου και τα μέλη Κων/νος Καλλιανιώτης, Γεώργιος Σαραβάνος, Σωτήρης Κρίσιλιας, Κώστας Θήλυζας.

Η επιστολή εστάλη από τον Δήμο Μαρμαρίου και δημοσιεύεται αυτούσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...