Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ο Πούτιν σε μονοθέσιο της Formula 1

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν οδήγησε ένα μονοθέσιο της Formula 1, της ομάδας της Renault, και άγγιξε μέχρι και τα 150 χιλιόμετρα την ώρα!

Οι Ρώσοι έχουν απολαύσει τον Πούτιν σε διαφορετικούς ρόλους! Ο ισχυρός άνδρας της χώρας έχει δοκιμάσει να πετάξει μαχητικό αεροσκάφος, έχει συμμετάσχει σε κυνήγι με τίγρεις κ.τ.λ. Τώρα αποφάσισε να τονώσει την αδρεναλίνη του, «πιλοτάροντας» μονοθέσιο της F1 και τα πήγε αρκετά καλά.



Ο Πούτιν, με το βλέμμα έμπειρου... πιλότου, φόρεσε την ειδική στολή και ένα κράνος με το εθνικό έμβλημα της Ρωσίας και μπήκε στο μονοθέσιο, το οποίο οδήγησε σε μία ειδική διαδρομή στο Λένινγκραντ. Σκοπός του 58χρονου άνδρα ήταν να τονώσει το προφίλ του ενόψει των εκλογών του 2012 και σίγουρα τα κατάφερε.

Η Ρωσία θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της αγώνα της Formula 1 το 2014, ενώ η πίστα θα κατασκευαστεί στο Σότσι, που βρίσκεται στην ανατολική παραλία της Μαύρης Θάλασσας, κοντά στα βουνά του Καυκάσου. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ρώσος οδηγός, Βιτάλι Πετρόφ αγωνίζεται στην F1 με τα χρώματα της Renault.

από τη σελίδα http://www.sportdog.gr
όπου υπάρχει και σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...