Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

ΗΑΤΤΑ: Μην καταστρέφουμε τον Ελληνικό τουρισμό

Έκκληση στην Κυβέρνηση, στα πολιτικά κόμματα, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στον ελληνικό λαό, απευθύνει ο ΗΑΤΤΑ,( Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων ) για αυτοσυγκράτηση, τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει η χώρα μας. 

"Πρέπει όλοι, τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του,  να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, με γνώμονα το συμφέρον της χώρας μας και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση της τουριστικής μας κίνησης και την ανατροπή της εσφαλμένης εικόνας που προβάλλεται για την Ελλάδα, λόγω της κατάστασης». 

 "Ο τουρισμός αποτελεί μία από τις ελάχιστες διεξόδους για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Τις κρίσιμες αυτές στιγμές για την Ελλάδα, όλοι μαζί – Πολιτεία, Πολίτες, Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας,

 Άνθρωποι του τουρισμού, οφείλουμε:

•να αναδείξουμε τη σωστή εικόνα της χώρας μας,
•να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας όλων των εργαζομένων για τον Ελληνικό Τουρισμό, που αυτή τη στιγμή αγωνίζονται να τον στηρίξουν,
•να βοηθήσουμε στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, με πράξεις ευθύνης, χωρίς πολλά λόγια και μεμψιμοιρίες.

Ας βοηθήσουμε όλοι τον ελληνικό τουρισμό που αποτελεί την βασική πηγή εσόδων για τον τόπο μας και μπορεί να συμβάλλει στο ξεπέρασμα του αδιεξόδου και στην επιστροφή της χώρας μας στην ευημερία.
Ο τουριστικός κόσμος και ιδιαίτερα ο κλάδος μας, με αίσθημα ευθύνης, καταβάλλει, σε παρόμοιες καταστάσεις, κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση της τουριστικής μας κίνησης, με τεράστιο κόστος.

Η πολιτεία πρέπει, από την πλευρά της, να διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την ομαλή ροή της επιβατικής κίνησης από και προς τα σημεία εισόδου-εξόδου της χώρας μας και κατά την παραμονή των τουριστών σε αυτή".

Επιμέλεια : Δώρα Παπαφράγκου
πηγή Α.Π.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...