Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Συνέδριο για τις επενδύσεις στον τουρισμό διοργανώνουν στην Αθήνα οι FINANCIAL TIMES

Συνέδριο με τίτλο “TOURISM INVESTMENT CONFERENCE: FOCUS ON GREECE”, διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι FINANCIAL TIMES.

Θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου , στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα, με τη στρατηγική συνεργασία του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και την τοπική συνεργασία της Boussias Communications.


Το συνέδριο εστιάζει στις επενδυτικές δυνατότητες που προσφέρει ο κλάδος του τουρισμού,  σε ένα ευρύ φάσμα υποδομών και υπηρεσιών που περιλαμβάνει τουριστικές υποδομές, real estate, μεταφορές, νέες τεχνολογίες, καθώς και στον εξέχοντα ρόλο της τουριστικής βιομηχανίας στην πορεία ανάπτυξης της χώρας και εξόδου από την κρίση.

Στόχος του συνεδρίου είναι η παρουσίαση και αξιολόγηση  της παρούσας  κατάστασης σχετικά με τον τουρισμό και τις τουριστικές επενδύσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων  της Ελλάδας ως χώρας υποδοχής τουριστικών επενδύσεων και η ανάλυση της μελλοντικής  στρατηγικής για την διαμόρφωση ενός ελκυστικού περιβάλλοντος για τις τουριστικές επενδύσεις.

Η διοργάνωση θα φιλοξενήσει κορυφαίους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ φιλοδοξεί να αποτελέσει πλατφόρμα διαλόγου μεταξύ επίλεκτων τοπικών και διεθνών στελεχών της τουριστικής βιομηχανίας, decision makers, επενδυτών και εμπειρογνωμόνων, καθώς και εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και θεσμικών φορέων, οι οποίοι θα αναλύσουν τα κύρια θέματα που απασχολούν τον ευρύτερο κλάδο του τουρισμού και θα αξιολογήσουν τη στρατηγική ανάπτυξής του.

Επιμέλεια: Δώρα Παπαφράγκου
πηγή Α.Π.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...