Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Κινηματική μορφή εκλαμβάνουν οι δωρεές προς τον δήμο Καρύστου

Παρά τη δύσκολη  οικονομική συγκυρία, έντονη είναι  η κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες από συμπολίτες μας, που αποφασίζουν να προχωρήσουν σε δωρεές και σε αφιλοκερδείς προσφορά προς τον δήμο Καρύστου.
Είναι, πράγματι, πολύ σημαντική η ευαισθητοποίηση των πολιτών και των συλλόγων, που δραστηριοποιούνται προς την κατεύθυνση της συνεισφοράς, της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.
Με επιστολή του προς το δημοτικό συμβούλιο Καρύστου, ο κ. Γιάννης Μανώλης δήλωσε ότι  προτίθεται να μεταβιβάσει το προσωπικό  του αυτοκίνητο στο δήμο, ώστε να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες  του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Συγκεκριμένα η επιστολή έχει ως εξής:
Προς Δ.Σ. Δήμου  Καρύστου
Κύριε πρόεδρε του  Δ.Σ. Καρύστου,
Παρακαλώ όπως αναγνώσετε την παρακάτω επιστολή στους δημοτικούς συμβούλους του δήμου.
Κύριε πρόεδρε,
Κύριε δήμαρχε,
Κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι,
Με την  παρούσα επιστολή σας γνωρίζω ότι έχω αποφασίσει να δωρίσω το προσωπικό μου επιβατικό αυτοκίνητο, με αριθμό κυκλοφορίας ΖΗΡ 4603 - μάρκας  FIAT STILO, μοντέλο 2002, 1250 κυβικών - στο δήμο Καρύστου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».  
Στις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει η πατρίδα  μας, όπου δοκιμάζονται το μέλλον της  χώρας, οι πολίτες της και η  κοινωνική ειρήνη, θεωρώ μέγιστο  πατριωτικό και ατομικό μου καθήκον  να υπηρετήσω, μέσω αυτής της συμβολικής κίνησης, τις αρχές της αλληλεγγύης, της συνεισφοράς, του εθελοντισμού, και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Αρχές που μπορούν να μας βγάλουν από το αδιέξοδο και να μας οδηγήσουν στην αφύπνιση, ώστε να οικοδομήσουμε μία καλύτερη κοινωνία και μία σύγχρονη Ελλάδα.  
Κυρίες και  κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι,
Παρακαλώ όπως αποδεχτείτε τη συγκεκριμένη προσφορά. Η εμπορική αξία του εν λόγω οχήματος μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα υψηλή, αλλά η συναισθηματική του αξία είναι τεράστια για εμένα.
Παρακαλώ όπως προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες μεταβίβασης του οχήματος στο δήμο Καρύστου.
Παραμένω στη διάθεση  σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση!                                                                                                          

 Με εκτίμηση                                                                                                    
 Γιάννης Ν. Μανώλης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...