Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Το επίσημο ιστολόγιο του ΕΟΤ


To www.visitgreece.gr, έχοντας εδραιώσει από τις αρχές του 2010, μια ενεργή και δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook, Google+, YouTube, Twitter, Flickr Group, Foursquare, προχωρά στη δημιουργία του Visit Greece Blog κάνοντας το επόμενο βήμα για την ακόμη πιο ζωντανή παρουσία της Ελλάδας στο διαδίκτυο.


“Με το όραμα να επικοινωνήσουμε και να προβάλλουμε την Ελλάδα της δημιουργίας, των διαφορετικών εμπειριών όλο τον χρόνο, της ποιότητας και των αυθεντικών ανθρώπων, καλούμε επιφανείς Έλληνες της Ελλάδας και του εξωτερικού, παγκοσμίως γνωστούς επαγγελματίες του τουρισμού, φημισμένους travel bloggers αλλά και τους εργαζόμενους του ΕΟΤ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να μοιραστούν τις δικές τους πολύτιμες εμπειρίες, φωτίζοντας τις ιδιαίτερες ομορφιές της χώρας μας”, αναφέρει η διοίκηση του ΕΟΤ.

“Παράλληλα, πολλαπλασιάζουμε (BUZZ) το μήνυμα άλλων blog ή site που προβάλλουν την Ελλάδα μας, συλλέγοντας ενδιαφέρον πληροφοριακό υλικό για τον ταξιδιώτη.

Τέλος με το blog.visitgreece.gr ενθαρρύνουμε τον σχολιασμό, τον διάλογο και τη συμμετοχή, δίνοντας στους επισκέπτες μας τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν μέσα από ενδιαφέροντα άρθρα, φωτογραφίες ή βίντεο, εμπλουτίζοντας το τουριστικό περιεχόμενο του ιστολογίου και αναπτύσσοντας παράλληλα τη διαδραστικότητά του».

Κάθε ανάρτηση στο blog θα υπογράφεται από τον ίδιο τον συντάκτη και θα υπάρχει παραπομπή στο προσωπικό του ιστολόγιο ή ιστοσελίδα, καθώς και στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επιμέλεια:  Δώρα Παπαφράγκου
πηγή Α.Π.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...