Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Απάντηση του εμπορικού συλλόγου Καρύστου

Απάντηση στο eviatop.blogspot.com

Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω το φίλο του eviatop.blogspot που ασχολήθηκε με το θέμα μας, γιατί πιστεύω ότι έτσι παίρνουν αξία οι προτάσεις μας. Προφανώς δεν τελείωσε την ανάγνωση του κειμένου, γιατί έτσι θα γνώριζε ότι ζητάμε τη συμμετοχή των καταστημάτων
μας στο μειοδοτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη προμηθευτών τροφίμων για το Γ.Ν. – Κ.Υ. Καρύστου. Επίσης, τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου είναι και δημότες της Καρύστου, έντονα ευαισθητοποιημένοι στα όποια προβλήματα της πόλης μας. Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου είναι και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρύστου και στηρίζει το Δήμο, και αντίστροφα.
Οι επιχειρήσεις της Καρύστου μπορεί να αιμορραγούν, καλέ μου φίλε, όπως όλη η χώρα, αλλά δεν πεθαίνουν ποτέ!
Όσον αφορά το σχόλιό σας, σχετικά με τις ζημιές στο νοσοκομείο και σε ποιόν πρέπει να αποδοθούν, σας διευκρινίζω τα εξής :
Ουδέποτε και κανείς δεν έκανε την παραμικρή ζημιά στο χώρο του νοσοκομείου από τους κατοίκους της περιοχής μας που έκαναν την κατάληψη. Ο κ. Πετσής, αμέσως αφότου ανέλαβε τα καθήκοντα του ως Υποδιοικητής στο νοσοκομείο μας, αυθαίρετα, χωρίς έγκριση (ούτε καν ενημέρωση) του Διοικητικού Συμβουλίου και χωρίς άδεια Πολεοδομίας και εν μέσω οικονομικής κρίσης, κατέστρεψε τον αύλιο χώρο ξηλώνοντας παρτέρια με λουλούδια και πετρόχτιστη βρύση που ήταν δωρεά κατοίκων, γκρέμισε τα στέγαστρα στη θέση που παρκάρουν τα ασθενοφόρα και είναι σήμερα εκτεθειμένα στη βροχή και στον ήλιο κι αργότερα στον καλοκαιρινό καύσωνα, γκρέμισε την εξωτερική καγκελόπορτα κι αυτή τη στιγμή στη θέση της υπάρχει μια γκρεμισμένη μάντρα που όποιος θέλει μπαίνει και βγαίνει (και αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό για το νοσοκομείο!). Πέταξε έπιπλα και μηχανήματα στον κήπο του νοσοκομείου κι είναι ακόμη εκεί σαν μπάζα. Μετέφερε στη Χαλκίδα, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, νοσοκομειακό μηχάνημα που ήταν δωρεά Καρυστινών και τόνισε, σε ερώτηση θεσμικών οργάνων ότι αναφορά δίνει μόνο στους ανωτέρους του.
Επειδή για όλα αυτά έχουν πληρώσει οι κάτοικοι της περιοχής μας κι όχι ο κ. Πετσής (να διευκρινίσουμε ότι το νοσοκομείο μας έχει χτιστεί με δωρεές Καρυστινών μεταναστών στην Αμερική κι όχι με χρήματα του ελληνικού δημοσίου), απαιτούμε ως καρυστινός σύλλογος, να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές που προκλήθηκαν.
Επισημαίνουμε, επίσης, στο eviatop.blogspot ότι ασχολούμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο του εμπορικού μας κόσμου, αλλά και γενικότερα όλων των κατοίκων της περιοχής μας και του συνιστούμε να είναι πιο προσεκτικό πιο υπεύθυνο στα σχόλια του, γιατί είανι κρίμα να εκτίθεται τόσο άκομψα.

Μαρία Γάσπαρη
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...