Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Επιστολή Δημάρχου Καρύστου προς τον δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου για το θέμα της ΔΟΥ

Αγαπητέ συνάδελφε,

Σου μεταφέρω την  υπ’ αριθ. 3/2013 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καρύστου έτσι ώστε να λάβεις γνώση και να ενεργήσεις όπως πρέπει.

"Προτείνουμε  η Δ.Ο.Υ. Κύμης όπου και θα  υπαχθεί ο Δήμος Καρύστου να  στεγαστεί σε κτίριο το οποίο θα βρίσκεται επί της επαρχιακής οδού Καρύστου-Λεπούρων-Χαλκίδας (π.χ. Στύρα - Κριεζά – Αλιβέρι). Προσφέρουμε δωρεάν το καινούριο δημοτικό κτίριο στην Δημοτική Ενότητα Στυρέων, επί της επαρχιακής οδού Καρύστου – Λεπούρων – Χαλκίδας, το οποίο είναι εξοπλισμένο με δίκτυο Σύζευξις και μπορεί να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία της Δ.Ο.Υ. Κύμης-Καρύστου. Σε περίπτωση που δεν υλοποιηθεί η πρόταση μας αυτή για μετεγκατάσταση της Δ.Ο.Υ. κεντροβαρικά στον οδικό άξονα Καρύστου – Λεπούρων - Χαλκίδας, ζητάμε την υπαγωγή του Δήμου Καρύστου στην Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας."
Σε καλώ να συμβάλλεις και να κινηθείς  και εσύ προς αυτή την κατεύθυνση και να μεταστεγαστεί η Δ.Ο.Υ. Καρύστου-Κύμης κάπου κεντροβαρικά, σε κτίριο το οποίο θα βρίσκεται επί της επαρχιακής οδού Καρύστου-Λεπούρων-Χαλκίδας. Η μεταστέγαση αυτή θα εξυπηρετήσει το 90% του συνολικού πληθυσμού και των δύο δήμων μας. Σε περίπτωση που η Δ.Ο.Υ. Καρύστου-Κύμης παραμείνει στην Κύμη, οι επιχειρηματίες του Δήμου Καρύστου θα μεταφερθούν σε άλλες Δ.Ο.Υ. με αποτέλεσμα τα έσοδα της Δ.Ο.Υ., να ελαχιστοποιηθούν.
Παρακαλώ για  τις άμεσες ενέργειες σου.


Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Καρύστου
Νικόλαος Ι. Μανώλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...