Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Λευτέρης Ραβιόλος-Οι υπεύθυνοι για τα χθεσινά γεγονότα στα Στύρα έχουν ονοματεπώνυμο και αποκαλύφθηκαν!

Το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο που είχε προγραμματιστεί στα Στυρα δεν πραγματοποιήθηκε γιατί η ανεπάρκεια της Δημοτικής
αρχής έφτασε τον κόμπο στο χτένι στους κατοίκους των Στύρων!
Η θλιβερή αυτή κατάσταση είναι αποκλειστικά ευθύνη της δημοτικής αρχής.

Η αυθαιρεσία του δημάρχου,  ο οποίος με ολοκληρωτικά δική του ευθύνη κατεύθυνε τα πράγματα ως εδώ, συνεχίζοντας  την αδικία που υπέστη ο Δήμος Στυρέων, ζήτησε με θρασύτητα  την νομιμοποίηση της δικής του αυθαιρεσίας σε μια συνεδρίαση που ήθελε να γίνει στα Στύρα !

Η μεταφορά των χρημάτων από τη χρηματοδότηση των πυροπλήκτων που αφορούσαν  τα Στύρα, δείχνει την ανικανότητα και την  ανεπάρκεια του δημάρχου να διαχειρίζεται ισόνομα και ισότιμα καταστάσεις κρίσης στον  Δήμο μας.

Επιπλέον η  δημοτική αρχή με την εισαγωγή  θεμάτων προεκλογικού χαρακτήρα στο Δημοτικό Συμβούλιο  για τα οποία και δεν μας είχαν αποσταλεί μέχρι την τελευταία στιγμή  οι εισηγήσεις, δείχνει τον πανικό που την έχει κυριεύσει.

Ο σημερινός δήμαρχος διανύει τις τελευταίες πολιτικές του μέρες σε κατάσταση κρίσης  προσπαθώντας να περισώσει ότι μπορεί. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στα πολιτικά του ολισθήματα, δεν θα συναινέσουμε στην πολιτική υποκρισία του και δεν θα νομιμοποιήσουμε τις προεκλογικές αυθαιρεσίες του !

Η αλλαγή στον τόπο μας από ευχή γίνεται απαίτηση. Οι συνδημότες μας με την στάση τους στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στα Στύρα έβαλαν στο περιθώριο τις παλιές πρακτικές και ξεκίνησαν να κοιτούν μπροστά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...