Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Υποσταθμός στο χωριό Ευαγγελισμός Ν. Ευβοίας - μια δημοσίευση που προσέγγισε σχεδόν τα 20.000 άτομα.


Το ζήτημα του υποσταθμού στο χωριό Ευαγγελισμός Καφηρέα, αποτέλεσε αντικείμενο διαμαρτυρίας, καθώς στις 7 Απριλίου 2021 κάτοικοι του χωριού, σύσσωμοι μετέβησαν στο σημείο όπου θα ξεκινούσαν εργασίες. Η παρουσία αυτών είχε αποτέλεσμα να σταματήσουν οι εργασίες και προσωρινά το θέμα να είναι σε μια άτυπη αναμονή.

 

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ήδη δημοσίευσαν το θέμα από την ίδια κιόλας ημέρα,  με πρώτη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Αντιαιολικό Μέτωπο αντίστασης Καρυστίας» που σύμφωνα με μετρήσεις από την συγκεκριμένη σελίδα, η σχετική δημοσίευση για το ζήτημα του υποσταθμού, προσέγγισε σχεδόν τα 20.000 άτομα (συγκεκριμένα 19.780)  δηλ. περισσότερο  από τους κατοίκους της Νοτίου Ευβοίας.

 

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια βιομηχανική εγκατάσταση που σύμφωνα με τον νόμο αλλα και την απλή λογική είναι παράνομη, καθώς είναι σε απόσταση λιγότερη από 500 μ. από τον οικισμό. Ήδη σε σχετικό υπόμνημα ζητείται να υπάρξει αλλαγή θέσεως σε μια τοποθεσία δυτικότερα που φέρει και μια πιο ασφαλή απόσταση από το χωριό.



 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...