Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Ο Κρίτων Αρσένη στην Κάρυστο- άτυπα αλλά ουσιαστικά αποτέλεσε βουλευτής της Ευβοίας


Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 επισκέφτηκε την Κάρυστο ο υποψήφιος βουλευτής του ΜεΡΑ25 Κρίτων Αρσένης, ο όποιος μαζί με κλιμάκιο με άλλους συνυποψήφιους της Εύβοιας συνομίλησαν με κατοίκους της Καρύστου καθώς και φορείς.

Αν και είναι εκλεγόμενος βουλευτής δυτικής Αττικής εντούτοις έχει πραγματοποιήσει μια σειρά επερωτήσεων στην βουλή όσο αφορά το ζήτημα των ανεμογεννητριών στην Νότια Εύβοια και δη στο Καφηρέα από το Μάρτιο του 2021, το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου καθώς και τον Μάιο του 2022 όπου πραγματοποίησε ερώτηση και για τις ανεμογεννήτριες στο Καφηρέα και στην περιοχή του Ευαγγελισμού.

 

Βολιδοσκοπώντας και συζητώντας με τον Κρίτωνα Αρσένη θα διαπιστώσει ότι είναι μια ήρεμη δύναμη, ενας άνθρωπος ήπιος με ευγένεια που ακούει με προσοχή τους συνομιλητές του, ήρεμος και παράλληλα άνθρωπος με γνώσεις και απόψεις που αναμφισβήτητα  είναι σημαντικες.

Φυσικά ακούγοντας την λεξη βουλευτής δεν εχει καμία σχέση με κουστούμια, γραβάτες όπως συνηθίζεται αλλα ομοιάζει περισσότερο με ακτιβιστή , που εχει διακριθεί στο κινηματικό χωρο και που οι ευβοεις κυρίως το γνωρίζουν μέσα από τον περιβαλλοντική δράση του και τις παρεμβάσεις του στο κοινοβούλιο αναδεικνύοντας το πρόβλημα από την ανεξέλεγκτη εγκατάσταση των ανεμογεννητριών, όπως εχει πληγεί η νότια Εύβοια.

Φυσικά του προτάθηκε να επισκεφτεί και την περιοχή του Καφηρέα, κάτι που θέλει πολύ όπως ανάφερε και ο ίδιος σε συζήτηση με  κάτοικο από τα μέρη αυτά.

Ουσιαστικά ενέργησε άτυπα ως βουλευτής Ευβοίας αν και η εκλογική του έδρα είναι στη δυτική αττική, θα λέγαμε χωρις φυσικά να παραβλέψουμε και τις όποιες ενέργειες και κινήσεις και άλλων βουλευτών , ότι μπορεί να μην κατάγεται από την Εύβοια, και χωρίς να είχε επισκεφτεί την Κάρυστο

Ο Κρίτων Αρσένης είναι Περιβαλλοντολόγος και οι σπουδές τους σχετίζονται επίσης και με την πολεοδομία και χωροταξία. Το πλήρες όνομα του είναι Κρίτων Ηλίας Αρσένης.

Το blog kavodoros δεν παίρνει το μέρος  ουδενός πολιτικού κόμματος, εντούτοις θα πρέπει να γίνουν επισημάνσεις για ανθρώπους που έχουν συνεισφέρει για την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...