Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Και στις δυο εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των φορέων και κατοίκων για το κορυφαίο θέμα της υποβάθμισης δομών υγείας σε Κάρυστο και Ιστιαία παραβρέθηκε χθες ο Συμεών Κεδίκογλου.

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Και στις δυο εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των φορέων και κατοίκων για το κορυφαίο θέμα της υποβάθμισης δομών υγείας σε Κάρυστο και Ιστιαία παραβρέθηκε χθες ο Συμεών Κεδίκογλου. Όπως έγραψε σε αναρτήσεις του:

«Μαζί με τους κατοίκους της Καρύστου στη σημερινή τους κινητοποίηση κόντρα στην υποβάθμιση του νοσοκομείου…Για μας το δικαίωμα στη δημόσια δωρεάν υγεία αποτελεί αγαθό για όλους τους πολίτες…και συνεχίζουμε μετά την Καρυστο κατευθείαν για την κινητοποίηση της Ιστιαίας, κι εκεί δυστυχώς για υποβάθμιση δομών υγείας…»

 

«Κι αφού διασχίσαμε όλο το Νομό από Νότο προς Βορρά, από την Κάρυστο πήγα στην Ιστιαία, στη μαζική συγκέντρωση φορέων και κατοίκων για την κατάσταση που έχει περιέλθει το Κέντρο Υγείας. 

Τη λύση πια πρέπει να τη δώσει η πολιτική ηγεσία. Γι αυτό θα ζητήσω από τον υπουργό συνάντηση με τη συντονιστική επιτροπή με αίτημα την ενίσχυση του Κ.Υ. και άρση του αδιεξόδου.»

 

Οι φωτογραφίες από τις δύο εκδηλώσεις:

(η επιστολή αφορά την κινητοποίηση στις 29 Νοεμβρίου 2023 και αναρτάται αυτούσια)

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...