Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Συμεών Κεδίκογλου δηλωσή του με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων τομεάρχη «Κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας»


Η κλιματική κρίση είναι εδώ και τις συνέπειες της βιώνει ήδη όλος ο πλανήτης. Τις βιώσαμε άλλωστε πρόσφατα και σε διάφορες γωνιές της πατρίδας μας με δραματικό τρόπο. Η κρίση όμως δε θα πρέπει να αποτελεί τη μόνιμη δικαιολογία για κυβερνητικές ανεπάρκειες. Στόχος είναι η απαραίτητη προετοιμασία για την καλύτερη πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση των δυσμενών επιπτώσεων.
 
Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη για την τιμητική ανάθεση του νευραλγικου και κρίσιμου αυτού τομέα, με γεμίζει ευθύνη. Θα αντιπολιτευτούμε την κυβέρνηση με τρόπο υπεύθυνο και παραγωγικό αλλά θα ελέγχουμε και θα καταγγέλλουμε αβελτηρίες και ιδιαίτερα ζητήματα αδιαφάνειας και κακοδιαχείρισης. Σεβασμός στα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη!
 
Σε συνεργασία με το προεδρείο της Κ.Ο., το αντίστοιχο τμήμα του κόμματος και επιστήμονες με την απαιτούμενη τεχνοκρατική επάρκεια θα δουλέψουμε όλοι μαζί με ευσυνειδησία. Ας μην ξεχνάμε πως τις συνέπειες της κρίσης πληρώνουν συνήθως περισσότερο οι αδύναμες κοινωνικές ομάδες και πως η ασφάλεια, η προστασία ανθρώπινων ζωών περιουσιών και περιβάλλοντος μας αφορά όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...