Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Σύσταση ελεγκτικής ομάδας, για τη διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου, στην πρώην «Κοινότητα Καφηρέως Ν. Ευβοίας» του Δήμου Καρύστου.

Σύσταση και συγκρότηση ελεγκτικής ομάδας για τη διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου, στην πρώην «Κοινότητα Καφηρέως Ν. Ευβοίας» ήδη «Δήμος Καρύστου»

 

 

Απόφαση, με ημερομηνία  5-8-2020  και Αρ.Πρωτ.:177 που κοινοποιείται στο διαύγεια,  από την Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών ελέγχων του γενικού λογιστηρίου του κράτους, συγκροτείται ελεγκτική ομάδα για τη διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου, στην πρώην «Κοινότητα Καφηρέως Ν. Ευβοίας» ήδη « Δήμος Καρύστου».

 

Τα μέλη της ελεγκτικής ομάδας  θα αποτελούνται από οικονομικό επιθεωρητή που υπηρετεί στην Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων, ως συντονιστής και το άλλο μέλος  Οικονομικός Επιθεωρητής που υπηρετεί στην Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων, ως μέλος.

Ο έλεγχος θα διενεργηθεί στην έδρα του φορέα «Δήμος Καρύστου» ή όπου αλλού απαιτηθεί, από31-08-2020 έως 04-09-2020

Έργο της ελεγκτικής ομάδας είναι η διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου στο «Δήμο Καρύστου» για την πρώην «Κοινότητα Καφηρέα» Ν. Ευβοίας, για το χρονικό διάστημα από έτους 1999 έως 2010.

Μετά το πέρας του ελέγχου θα συνταχθεί έκθεση ελέγχου, που θα υποβληθεί, σε φυσική και ηλεκτρονική μορφή, στην Β ́ΔΥΕΕ, το αργότερο εντός μηνός από την περαίωση του ελέγχου.

Στο τέλος του εγγράφου αναφέρεται, η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

 

Το πλήρες έγγραφο σε μορφή PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...