Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Η Κάρυστος έστειλε μήνυμα νίκης του Γιάννη Μανώλη


Στην κατάμεστη από κόσμο παραλία της Καρύστου και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, ο Γιάννης Μανώλης και ο συνδυασμός του «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για την Καρυστία» πραγματοποίησαν την κεντρική τους προεκλογική εκδήλωση.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε στην ομιλία του ότι «είμαι έτοιμος να αναλάβω τα ηνία του Δήμου Καρύστου. Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, είμαστε έτοιμοι να σας υπηρετήσουμε με εντιμότητα». Επίσης, άσκησε δριμεία κριτική στον απερχόμενο Δήμαρχο για την κατάσταση στο Διόκλειο Νοσοκομείο Καρύστου και ιδίως για την κωλυσιεργία στην κατασκευή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, υπογραμμίζοντας ότι «η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ έκανε δωρεά 750.000 ΕΥΡΩ για την κατασκευή της ΜΤΝ. Και αντί να προχωρήσουμε γρήγορα στη φθηνότερη λύση της προκάτ κατασκευής, ο κύριος Δήμαρχος προτίμησε μία πανάκριβη μελέτη που προβλέπει κόστος κατασκευής 1.250.000 ΕΥΡΩ. Επιλογή που είναι απαράδεκτη και βάζει σε ταλαιπωρία τους νεφροπαθείς συντοπίτες μας. Επιλογή που θα αφήσει ένα έργο ημιτελές και που οδήγησε τον νεφρολόγο σε παραίτηση. Φανταστείτε να ήταν Δήμαρχος Καρύστου ο Δημήτρης ο Χατζηνικολής, ο Χρήστος ο Παπαχατζής, ο Σπύρος ο Πλατυμέσης, ο Θοδωρής ο Καρύκας, ο Νίκος ο Μανώλης, και ένας εξ’ αυτών να είχε να διαχειριστεί αυτά τα χρήματα. Όλοι θα είχαν ολοκληρώσει τη ΜΤΝ, γιατί η Υγεία αποτελεί προτεραιότητα. Τα 750.000 ΕΥΡΩ είναι αρκετά χρήματα για την ολοκλήρωση του έργου. Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν αρκετά για να ικανοποιήσουν την απληστία της τωρινής δημοτικής αρχής Καρύστου. Και ποτέ κανένα χρηματικό ποσό δεν θα είναι ικανό για να ικανοποιήσει την απληστία τους».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Γιάννης Μανώλης ζήτησε καθαρή εντολή για να υλοποιήσει έναν εκ των μεγάλων του στόχων που είναι η γενναία μείωση της τιμής του ρεύματος για όλες τις επιχειρήσεις και όλα τα νοικοκυριά του Δήμου Καρύστου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρύστου ολοκληρώνει απόψε την προεκλογική του εκστρατεία με ομιλία στις 8:30 το βράδυ στην παραλία Μαρμαρίου!   







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...